Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,416 Members 39,659 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] micromax canvas 2 plus A110q

Tip us?
 
maheshsk
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Aug 2013
Default [Q] micromax canvas 2 plus A110q

Hi,
In my micromax canvas 2 plus A110Q
Settings> About phone>
software update button is missing please help me
 
shahbaz.hukkeri
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Aug 2013
Location: mumbai
Quote:
Originally Posted by maheshsk View Post
Hi,
In my micromax canvas 2 plus A110Q
Settings> About phone>
software update button is missing please help me
there is no inbuilt software update function in any canvas 2 plus
 
andiroxu
Old
#3  
andiroxu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 813
Posts: 173
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by maheshsk View Post
Hi,
In my micromax canvas 2 plus A110Q
Settings> About phone>
software update button is missing please help me
Do your company frequently gives OTA updates? No then there is no need of update button. But if yes then its serious matter and try to update your firmware from company's official website.

Sent from my GT-I9500 using xda app-developers app
Current Device

Device: Moto G Dual Sim Edition (XT-1033) 16 GB Variant
Kernel: Stock
Firmware: Official KitKat (4.4.4)


Previous Device

Device: Micromax A110 (Canvas 2) - MediaTek 6577
Kernel: Xtreme Rejoice (3.4.82)
Firmware: Killer ROM (4.2.2)
 
@yush
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 21
Join Date: Feb 2014
Location: Ghaziabad
Quote:
Originally Posted by maheshsk View Post
Hi,
In my micromax canvas 2 plus A110Q
Settings> About phone>
software update button is missing please help me
By default there is no software update option provided by micomax you will have to wait until micromax releases any further software update for our canvas 2 plus.....
 
digyvijaykumar123
Old
#5  
digyvijaykumar123's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,188
Posts: 306
Join Date: Nov 2013
Location: Koderma

 
DONATE TO ME
In stock rom provided by micromax ther is no OTA update facility to us.If you want OTA update then install custom Roms Like MIVO,lewa or Color os.But Only MIVO rom is having True Update for MMX A110Q till Now.

MTK STUFF:-KITKAT ROMS:::::::::::::JELLY BEANS:::::::::::::GUIDES:::::::::::::TOOLS&UTILITY:::::::::::::MY X CONCEPT
Devices:-
Current :- Xiaomi Mi3
Previous :- MMx C2+
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes