Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Unfortunately, System UI stopped working.

OP Zafarchauhan15

2nd June 2014, 01:20 PM   |  #1  
Zafarchauhan15's Avatar
OP Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 0
 
30 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Unfortunately, System UI stopped working.

I m getting this error when i flashed Stock V1 rom from Stock v2 rom.. that rom was full of bugs.. Now whenever is reboot my phone this error comes atleast one time... And xtheme Engine not working also...
7th June 2014, 07:48 PM   |  #2  
Shanjul's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I m also getting the same error but i m on stock rom v2...plz help..

Sent from my Micromax A110Q using XDA Free mobile app
16th June 2014, 07:51 AM   |  #3  
prolay_tinzin's Avatar
Junior Member
Flag kokata
Thanks Meter: 13
 
25 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
solution
the all u need to do root tool box pro and in general of it fix prermission... and you done

pls press thanks if i hlp u a littl bid.
The Following User Says Thank You to prolay_tinzin For This Useful Post: [ View ]
17th June 2014, 08:25 PM   |  #4  
Shanjul's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I have heard of Rom toolbox pro...but what is Roy root toolbox pro..?

Sent from my Micromax A110Q using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes