Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Phone Transparent Launcher

OP DevendraMilmile121

3rd April 2014, 02:08 PM   |  #1  
DevendraMilmile121's Avatar
OP Senior Member
Flag Ghatanji
Thanks Meter: 147
 
100 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
-: Transparent Stock Launcher :-


: Flashing Method :

Flash Via CWM Recovery And Enjoy


If You Want Transparent Status Bar Then Try Gravity Box

Launcher.zip
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-03-17-35-39.jpg
Views:	1467
Size:	30.1 KB
ID:	2666095   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-03-17-35-33.jpg
Views:	1386
Size:	55.8 KB
ID:	2666096  
Last edited by DevendraMilmile121; 1st May 2014 at 05:38 AM.
The Following 6 Users Say Thank You to DevendraMilmile121 For This Useful Post: [ View ]
14th April 2014, 07:36 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Add procedure to flash because there are some people who dont know and they posting on fb for procedure
16th April 2014, 04:53 AM   |  #3  
Member
Flag TRIVANDRUM
Thanks Meter: 12
 
30 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
flashing proocedure plzz???

Sent from my Micromax A110Q using XDA Premium 4 mobile app
27th April 2014, 02:54 PM   |  #4  
DevendraMilmile121's Avatar
OP Senior Member
Flag Ghatanji
Thanks Meter: 147
 
100 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Soon I will make transparent status bar For stock rom and with new icon
30th August 2014, 06:58 AM   |  #5  
Akshay_x7's Avatar
Junior Member
Flag Aurangabad,Maharashtra
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Quote:
Originally Posted by DevendraMilmile121

Soon I will make transparent status bar For stock rom and with new icon

How did you maker that status bar transparent and centre clock
30th August 2014, 10:30 AM   |  #6  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 71
 
302 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by Akshay_x7

How did you maker that status bar transparent and centre clock

gravitybox
31st August 2014, 03:00 PM   |  #7  
Akshay_x7's Avatar
Junior Member
Flag Aurangabad,Maharashtra
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Quote:
Originally Posted by abhimanyu bajaj

gravitybox

Yah but when I enable centre clock in gravity box it there as you can see in the pic

Sent from my Micromax A110Q
Attached Images
File Type: jpg 1409489984444.jpg - [Click for QR Code] (11.0 KB, 84 views)
31st August 2014, 04:59 PM   |  #8  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 71
 
302 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by Akshay_x7

Yah but when I enable centre clock in gravity box it there as you can see in the pic

Sent from my Micromax A110Q

weird... try using xblast tools instead..
1st September 2014, 05:48 AM   |  #9  
Akshay_x7's Avatar
Junior Member
Flag Aurangabad,Maharashtra
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Quote:
Originally Posted by abhimanyu bajaj

weird... try using xblast tools instead..

No use... Same thing happening in xblast :'(

Sent from my Micromax A110Q
1st September 2014, 11:18 AM   |  #10  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 71
 
302 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by Akshay_x7

No use... Same thing happening in xblast :'(

Sent from my Micromax A110Q

which rom you on?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes