Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,462 Members 42,657 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] [4.4.4] M2 KitKat Plus - CM11.0 [UPDATE : 3.09.2014]

Tip us?
 
ssjoker
Old
#21  
ssjoker's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 44
Posts: 146
Join Date: Aug 2012
Location: Tehran
Update 3/9/2014
Motorola Milestone 2 for EVER.
Rom : czechop's CM11.0 M2 KitKat Plus
 
ssjoker
Old
#22  
ssjoker's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 44
Posts: 146
Join Date: Aug 2012
Location: Tehran
Hi all

I have create an ODEXED version of part 1 ver.2.9.2014 and it is a test version

Download link ODEXED.zip

Please tell me the results

thanks
Motorola Milestone 2 for EVER.
Rom : czechop's CM11.0 M2 KitKat Plus
 
patrol-cz
Old
#23  
Member
Thanks Meter 25
Posts: 83
Join Date: May 2013
Location: Prague
Quote:
Originally Posted by ssjoker View Post
Hi all

I have create an ODEXED version of part 1 ver.2.9.2014 and it is a test version

Download link ODEXED.zip

Please tell me the results

thanks
Hi!
I'm testing it now. Generally, it boots, runs, but not enough time spent yet to discover subtle differences in smoothness or response time. The startup process still takes ages. After entering PIN, already displayed CLock widget disappears for at least 3 minutes (only the text "LOADING WIDGET" is visible). During this time, the phone is very "jerky", ignores a lot of user input etc. After about 5 minutes, it stabilizes and begins to be usable.
With regards, Pavel
The Following User Says Thank You to patrol-cz For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
TarzanSUD
Old
(Last edited by TarzanSUD; 5th September 2014 at 07:50 PM.)
#24  
TarzanSUD's Avatar
Member
Thanks Meter 11
Posts: 57
Join Date: Aug 2012
Location: Canoas
Quote:
Originally Posted by patrol-cz View Post
Hi!
I'm testing it now. Generally, it boots, runs, but not enough time spent yet to discover subtle differences in smoothness or response time. The startup process still takes ages. After entering PIN, already displayed CLock widget disappears for at least 3 minutes (only the text "LOADING WIDGET" is visible). During this time, the phone is very "jerky", ignores a lot of user input etc. After about 5 minutes, it stabilizes and begins to be usable.
With regards, Pavel
Just flashed it and got the message: "Unfortunately, Setup Wizard has stopped".
The same thing happened with the other versions.
I downloaded again using another computer and same results.
Can someone help me with this issue?
Thanks for your amazing work.

Found the solution: wipe, flash JellyBean again tem this amazin ROM. Thanks for sharin it.
 
patrol-cz
Old
#25  
Member
Thanks Meter 25
Posts: 83
Join Date: May 2013
Location: Prague
Quote:
Originally Posted by TarzanSUD View Post
Just flashed it and got the message: "Unfortunately, Setup Wizard has stopped".
The same thing happened with the other versions.
I downloaded again using another computer and same results.
Can someone help me with this issue?
Thanks for your amazing work.

Found the solution: wipe, flash JellyBean again tem this amazin ROM. Thanks for sharin it.
There is another solution - just terminate the setup wizard before it crashes. It can be done by tapping on the corners of its screen. There must be some specific order, which I don't remember and it's different for various versions of the wizard, so I'm tappping around in different orders until it closes.
Pavel
The Following User Says Thank You to patrol-cz For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
roymental
Old
(Last edited by roymental; Today at 12:21 AM.)
#26  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 15
Join Date: Apr 2014
Location: zurich
Default setup wizard "loop"

hello
I was installing everything like said in the instructions. Now it gets stuck in the Setup Wizard respectively the wizard crashes and starts again. As there is no recovery option in the power menu, I can't get back to recovery. Tried out all the key press combinations I found in XDA but nothing helps to get back to the core.... can you help?

thanks!

EDIT: I somehow managed after 100 times of key combinations to get to recovery, wipe, install and now its perfect

EDIT 2: my Milestone 2 is now very fast & smooth. For basic functions like calendar, email even as fast as my razr i. Awesome work!!!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes