Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,320 Members 39,048 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Can anyone help me in fixing this?

Tip us?
 
4j17h
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 25
Join Date: Jun 2014
Default Can anyone help me in fixing this?

Recently flashed deodexed rom and this issue started.it appears when my xt1022 device boot up....now I'm unable to use bluetooth.
Plz help me...googled but didn't solve
Attached Images
File Type: jpg 1408275801487.jpg - [Click for QR Code] (24.9 KB, 26 views)
 
rajit
Old
#2  
rajit's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 626
Posts: 491
Join Date: Oct 2012
Location: kolkata

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by 4j17h View Post
Recently flashed deodexed rom and this issue started.it appears when my xt1022 device boot up....now I'm unable to use bluetooth.
Plz help me...googled but didn't solve

Flash Stock firmware, Here is the Link

Instate of opening a new thread you can ASK HERE to get help much faster
 


__________________________________________________
Buy a Beer For ME !
__________________________________________________
 
Bhargav Kansagara
Old
#3  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 51
Join Date: Aug 2013
Default HELP

just now i changed the runtime of my moto E to ART ...it started rebooting as expected but when it finishes optimizing all apps there is an error message from all the apps n services and the phone doesnt starts.. i continues this when i reboot .. i even tried to select fatory option from the fastboot menu but still it continues to reboot in that way....
pls help ASAP...
MOTO E ... unrooted ..stock ROM... 4.4.4
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes