Post Reply

[ROM][UNOFFICIAL]PA Peregrine AOSPA-4.6 Beta2 [SEP-17]

14th August 2014, 11:36 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 152
 
128 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
-*UNOFFCIAL*-


Instructions
  • Update Recovery
  • Factory reset (If coming from different ROM or Stock)
  • Install ROM here Sep-17
  • Install GAPPS here Official PA Gapps *Thanks to stephtban for the redirect
  • Optional: Wipe Caches
  • Reboot
  • Enjoy!
**As it stands now PA 4+ updates do not require factory reset


What is not working
  • Lightbulb (torch for CM users) system app
  • Everything else works (GPS, WiFi, LTE, Music, Camera)
  • If it is broken please let me know

Old Builds
  • Aug-11 here *Lightbulb not working

Many thanks to the following
  • somcom3x -helping with the groundwork for all of this
  • shabbypenguin -helping with the groundwork without owning the device
  • dhacker29 -if you don't know how much work he does with moto devices look him up!
  • PA Team
  • CM team
  • Hashcode
  • If you feel so inclined and appreciate my work, track those people down and donate to them!
  • If I am forgetting you I apologize

PA Change Log here
PA-legacy GitHub here
Gerrit here

**Still a work in progress, please bear with me
Last edited by obsolete1; 19th September 2014 at 10:25 PM.
The Following 19 Users Say Thank You to obsolete1 For This Useful Post: [ View ]
14th August 2014, 11:36 PM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 152
 
128 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Reserved
Just a place holder
The Following 4 Users Say Thank You to obsolete1 For This Useful Post: [ View ]
15th August 2014, 07:01 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
169 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Everything works like expected. Ty for opening a thread for this! Hopefully we get the ne sdcard fix working. After this I will switch completly over to the Moto G. For now its just a 2nd device.

http://forum.xda-developers.com/moto...te-21-t2847104
18th August 2014, 07:29 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 7
 
49 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Some apps for example, SoundCloud and MusiXmatch have some serious lag in usability of the app and volume control. However Google Play and Poweramp seem to be fine.
19th August 2014, 12:55 AM   |  #5  
Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 123
 
98 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Please can you update to latest PA source? And add option for edit navbar (size only). Ahh! This option is missing in the rom, you can add?

The ROM is smooth and faster, no have important bugs, good work man!
The Following 2 Users Say Thank You to Polloos For This Useful Post: [ View ]
19th August 2014, 09:40 AM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 152
 
128 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
My apologies for the lack of an update. Work has gotten unexpectedly busy, will sync sources this morning (I work late nights) and try to get a build out later today (5 or 6 pm EST)
The Following 5 Users Say Thank You to obsolete1 For This Useful Post: [ View ]
19th August 2014, 06:48 PM   |  #7  
Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 123
 
98 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by obsolete1

My apologies for the lack of an update. Work has gotten unexpectedly busy, will sync sources this morning (I work late nights) and try to get a build out later today (5 or 6 pm EST)

Don't worry, this ROM is NOT a obligation only a hobby Take all time you need
19th August 2014, 09:34 PM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 152
 
128 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
First build of Beta2 has boot loop issues so having a working built today may not go as planned
Last edited by obsolete1; 22nd August 2014 at 09:47 PM.
The Following 6 Users Say Thank You to obsolete1 For This Useful Post: [ View ]
22nd August 2014, 09:48 PM   |  #9  
OP Senior Member
Thanks Meter: 152
 
128 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
UPDATE: Beta 2 build finally boots....but wifi not working but I got Lightbulb (torch) to work. Found the issue (wifi module not present) making new build now
The Following 9 Users Say Thank You to obsolete1 For This Useful Post: [ View ]
27th August 2014, 09:28 AM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 10
 
36 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
hey can someone help with this rom
i keep getting an error whenever i install any rom on this moto g lte xt1045.
Everything is fine until i reboot then i get this error "unfortunately the process com.android.phone has stopped"
every rom i tried does this same thing after i reboot

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Moto G 4G Android Development by ThreadRank