FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more

[Q] Dialup in moto G

5 posts
Thanks Meter: 0
 
By psbankar, Junior Member on 14th July 2014, 10:27 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I previously owned HTC Desire V handset which had an awesome Internet-pass-through feature in it by which i could use the internet from my pc to my mobile(ofcoz i dont have any sort of wifi). This feature is lacking in moto g. i tried it by reverse tethering but it requires root which dont have. today morning when i connected my bsnl router to my android via OTG, it opened up the modem settings page!!!! which means android supports it. but the only question is- how do i dialup my connection from android to connect it to internet???
 
 
14th July 2014, 12:47 PM |#2  
jaspreet997's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 178
 
More
If you have a router why do you need a wired connection to the phone and Also how exactly did you connect your modem to the phone
14th July 2014, 11:30 PM |#3  
nirmalbalaji's Avatar
Senior Member
Salem
Thanks Meter: 82
 
More
Quote:
Originally Posted by jaspreet997

If you have a router why do you need a wired connection to the phone and Also how exactly did you connect your modem to the phone

He may be having the dial-up modem not the router with Wi-Fi antenna.
15th July 2014, 06:53 AM |#4  
OP Junior Member
Flag khopoli
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by nirmalbalaji

He may be having the dial-up modem not the router with Wi-Fi antenna.

exactly what i was meaning to say. you understood my problem correctly
16th July 2014, 02:18 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Have you checked into PDAnet? Its an app that runs on your PC and one for the phone and allows you to use the phones data connection on the PC. I used it for a short time to just see if it worked and removed it and can not remember if root was required or not but it should allow faster speeds than using dial-up.
16th July 2014, 07:29 AM |#6  
OP Junior Member
Flag khopoli
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by highspeedfelon

Have you checked into PDAnet? Its an app that runs on your PC and one for the phone and allows you to use the phones data connection on the PC. I used it for a short time to just see if it worked and removed it and can not remember if root was required or not but it should allow faster speeds than using dial-up.

I have to use the internet from my pc on the phone and not the reverse. also i dont want to root my phone.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes