Detect, Avoid IMSI-Catcher Attacks with Android IMSI-Catcher Detector

Privacy is always an important topic, as well as a delicate one to … more

Materialized LeanDroid Fights Your Poor Battery Life

Battery life has always been one of the biggest problems facing most Android devices. … more

Bump! Workaround for the LG G3 Locked Bootloader – XDA TV

The LG G3 is a power house device. It’s been a favorite of many people. … more

Enable Call Recording on Xperia Z2 and Z3

Call recording, while not legal in every part of the world, is quite handy in certain situations. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Audio problems!

OP tanishpruthi

27th June 2014, 09:22 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
So guys on different roms I am not able to reach to my max volume! I used dsp manager also! It only works for the effects, but volume is very low when the headset is plugged in! My moto g was converted from dual sim to gpe! Please people help me

I really love my music

Sent from my Moto G using XDA Free mobile app
27th June 2014, 09:28 AM   |  #2  
Junior Member
Flag Portland, Oregon
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by tanishpruthi

So guys on different roms I am not able to reach to my max volume! I used dsp manager also! It only works for the effects, but volume is very low when the headset is plugged in! My moto g was converted from dual sim to gpe! Please people help me

I really love my music

Sent from my Moto G using XDA Free mobile app

Check out Alsa Mixer you can get it in the play store.

Sent from Galaxy Tab 4 8.0
27th June 2014, 12:51 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Nothing happening man! The volume is not at all going to its full potential as it did earlier Don't know what happened in between

Sent from my Moto G using XDA Free mobile app
27th June 2014, 05:58 PM   |  #4  
mej0248's Avatar
Junior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Are you rooted? If so, get ViperFX4Android. It's awesome. Great Amplification and FX.

Sent from my Moto G using XDA Free mobile app

---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------

[QUOTE=mej0248;53724884]Are you rooted? If so, get ViperFX4Android. It's awesome. Great Amplification and FX.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2191223

Sent from my Moto G on MoKee, using XDA app.
28th June 2014, 03:54 PM   |  #5  
Junior Member
Flag Portland, Oregon
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by tanishpruthi

Nothing happening man! The volume is not at all going to its full potential as it did earlier Don't know what happened in between

Sent from my Moto G using XDA Free mobile app

This method will mod your rom. If you've installed viper4android you'll have to un-install the drivers before flashing the mod.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2293589
Sent from Galaxy Tab 4 8.0
29th June 2014, 01:30 PM   |  #6  
mej0248's Avatar
Junior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by luvcustom138

This method will mod your rom. If you've installed viper4android you'll have to un-install the drivers before flashing the mod.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2293589
Sent from Galaxy Tab 4 8.0

Just flashed that PureAudio Mod. No App, No Settings / EQ and no difference in sound whatsoever.
30th June 2014, 05:04 AM   |  #7  
Junior Member
Flag Portland, Oregon
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by mej0248

Just flashed that PureAudio Mod. No App, No Settings / EQ and no difference in sound whatsoever.

Well I'm sorry those method's are not working for you. Did you Un-install the viper drivers before you flashed the mod? Have you tried trying a different rom? You might pm or email the developer's of your rom and all of there's any known issues for your device. I hope you find a solution, I feel your pain.

Sent from Galaxy Tab 4 8.0
2nd July 2014, 12:37 AM   |  #8  
mej0248's Avatar
Junior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
I don't have any issues with my audio. I've always used Viper and had great sound. It's 'tanishpruthi' with the problem. I was just saying; I tried the PureAudio Mod after uninstalling the Viper driver and I didn't get any difference in sound. I tried it on Stock and CM.

Sent from my Moto G on CyanogenMod 11 using XDA Premium 4 app.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes