Prepare Your Build Machines: Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn Now Official

Today is an important day for any and all Linux enthusiasts. One of the … more

Track the Time You Waste on Social Media with Socials Addict

When you use your phone, you often don’t even realize how much time you … more

Document the Story of Your Social Life with 8tory

The different forms of social media are growing every day. It’s hard to imagine a day … more

Make Calling Your Loved Ones Easier and Cheaper this Diwali

Diwali, or Deepawali as some Indians call it, is the pride and joy of Indian … more
Post Reply

[Q] Stock ROM with Carrier label

OP Riqitch

26th June 2014, 04:35 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: May 2014
Hey,

Is there a completely stock ROM for the Moto G with the carrier name in the statusbar + flashable zip? All of the ones available are stock but seem to have no carrier label in statusbar and I can't seem to find one that fits my criteria. Thanks.
27th June 2014, 04:01 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: May 2014
Anyone?
27th June 2014, 04:48 PM   |  #3  
mej0248's Avatar
Junior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Why not just use the stock firmware?? That has the Carrier Label on the status bar. Or use Gravity Box? Should be an option for that.

MoKee ROM has that option, but it's very similar to CyanogenMod.

Sent from my Moto G on MoKee, using XDA app.
27th June 2014, 06:24 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by mej0248

Why not just use the stock firmware?? That has the Carrier Label on the status bar. Or use Gravity Box? Should be an option for that.

MoKee ROM has that option, but it's very similar to CyanogenMod.

Sent from my Moto G on MoKee, using XDA app.

Yes I could, but I think the stock firmware needs adb which isn't really my strong suit. I prefer the idea of flashable zips. I've tried GravityBox, nice stuff but Carbon ROM has most of that stuff anyway.

I'll try the MoKee ROM next.
27th June 2014, 07:18 PM   |  #5  
mej0248's Avatar
Junior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by Riqitch

Yes I could, but I think the stock firmware needs adb which isn't really my strong suit. I prefer the idea of flashable zips. I've tried GravityBox, nice stuff but Carbon ROM has most of that stuff anyway.

I'll try the MoKee ROM next.

It does require ADB yeah, I'm no expert with it either. The guide on restoring the stock firmware on here is pretty easy to follow though. Just a case of downloading a minimal adb zip and extracting it into the firmware folder. There's usually a script file included in the firmware folder that automates all the commands, if not you can just copy and paste.

There's not many roms I haven't tried and personally I think MoKee is the best at the moment. Paranoid Android and SlimKat are also pretty good.
27th June 2014, 08:43 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by mej0248

It does require ADB yeah, I'm no expert with it either. The guide on restoring the stock firmware on here is pretty easy to follow though. Just a case of downloading a minimal adb zip and extracting it into the firmware folder. There's usually a script file included in the firmware folder that automates all the commands, if not you can just copy and paste.

Right, I'll keep that in mind.

Quote:
Originally Posted by mej0248

There's not many roms I haven't tried and personally I think MoKee is the best at the moment. Paranoid Android and SlimKat are also pretty good.

I second you on this, it is a VERY good ROM and probably is the best out there with the carrier label feature - which is what I have been looking for. Thank you for showing me this one.
1st July 2014, 11:49 PM   |  #7  
mej0248's Avatar
Junior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
You're welcome.

Sent from my Moto G on CyanogenMod 11 using XDA Premium 4 app.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Moto G Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank