Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

I think I bricked my Moto G

OP newklear85

3rd July 2014, 02:04 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
----

No solution found yet.
Last edited by newklear85; 3rd July 2014 at 06:49 AM.
3rd July 2014, 02:11 AM   |  #2  
DeHuMaNiZeD's Avatar
Senior Member
Flag jastrebarsko
Thanks Meter: 1,766
 
2,994 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Possibly hard brick,since you flashed a rom that uses ext4 filesystem on a device that uses f2fs.

Sent from my Moto G using Tapatalk

---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------

Quote:
Originally Posted by DeHuMaNiZeD

Possibly hard brick,since you flashed a rom that uses ext4 filesystem on a device that uses f2fs.

Sent from my Moto G using Tapatalk

But,i dont know,maybie you could find a stock rom zip,and try to flash it from recovery?

Sent from my Moto G using Tapatalk
3rd July 2014, 05:06 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by DeHuMaNiZeD

Possibly hard brick,since you flashed a rom that uses ext4 filesystem on a device that uses f2fs.

Sent from my Moto G using Tapatalk

---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------



But,i dont know,maybie you could find a stock rom zip,and try to flash it from recovery?

Sent from my Moto G using Tapatalk

I flashed stock recovery but I'm getting an android with a red exclamation point when I get to it... Any proper files to use?
3rd July 2014, 04:11 PM   |  #4  
DeHuMaNiZeD's Avatar
Senior Member
Flag jastrebarsko
Thanks Meter: 1,766
 
2,994 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Try flashing CWM and then try to flash

Sent from my Moto G using Tapatalk
3rd July 2014, 04:17 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by DeHuMaNiZeD

Try flashing CWM and then try to flash

Sent from my Moto G using Tapatalk

I tried that with no luck.

Basically the issue is http://forum.xda-developers.com/moto...poral-t2801946

And it seems that everyone who is trying to downgrade from 4.4.4 after a failed flash is experiencing it.

No resolution at the moment.

Our phones are bricked
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes