Bump! Workaround for the LG G3 Locked Bootloader – XDA TV

The LG G3 is a power house device. It’s been a favorite of many people. … more

Enable Call Recording on Xperia Z2 and Z3

Call recording, while not legal in every part of the world, is quite handy in certain situations. … more

Google Play Store Payments Available in China

Google has taken a big step to make its services accessible globally. Since the introduction of … more

How to Set a Video as Your Boot Animation

If you wish to make your phone truly unique, you may want to consider adding a nice boot animation. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Call problem in stock rom

OP rupesh1718

26th August 2014, 09:34 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 11
 
133 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
I have my moto g on android 4.4.4 kitkat and whenever any sim goes in roaming network that particular sim is unable to do any outgoing call only incoming, GPRS or 3G and SMS works, is there any solution for it ? On non roaming network the calling works fine
27th August 2014, 02:19 AM   |  #2  
oversleeper's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 67
 
175 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
Try this: go on settings in "Phone" app and check that Caller ID by Google is on, also go on Call settings, then Additional settings and check that Caller ID is set to Network default, tell me if it works
27th August 2014, 04:04 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 11
 
133 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by oversleeper

Try this: go on settings in "Phone" app and check that Caller ID by Google is on, also go on Call settings, then Additional settings and check that Caller ID is set to Network default, tell me if it works

In additional settings Caller ID is set to default operator settings I didn't changed anything, The caller ID is disabled. Its a default setting and still call problem over roaming network exist.
27th August 2014, 05:09 PM   |  #4  
oversleeper's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 67
 
175 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rupesh1718

In additional settings Caller ID is set to default operator settings I didn't changed anything, The caller ID is disabled. Its a default setting and still call problem over roaming network exist.

Tried to enable Caller ID?
28th August 2014, 10:07 PM   |  #5  
OP Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 11
 
133 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by oversleeper

Tried to enable Caller ID?

That's what I am saying I can't edit Caller ID its faded white its already set to default
28th August 2014, 10:59 PM   |  #6  
oversleeper's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 67
 
175 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rupesh1718

That's what I am saying I can't edit Caller ID its faded white its already set to default

You need to find a way to enable it... Try to search on google.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes