Android 5.0 Lollipop in 3D–EVO 3D, That Is!

It is that time of the year once again. Flowers bloom (or snow falls, depending on which … more

Gaming Console with Lollipop? Ouya Gets an Android TV Port

Android is a very flexible platform, and it can be used on a large variety of … more

Android App Review: Manage Your Connections Automagically – XDA TV

Material Design is all the buzz in the Android world right now. … more

Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Call problem in stock rom

OP rupesh1718

26th August 2014, 09:34 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 11
 
133 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
I have my moto g on android 4.4.4 kitkat and whenever any sim goes in roaming network that particular sim is unable to do any outgoing call only incoming, GPRS or 3G and SMS works, is there any solution for it ? On non roaming network the calling works fine
27th August 2014, 02:19 AM   |  #2  
oversleeper's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 67
 
175 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
Try this: go on settings in "Phone" app and check that Caller ID by Google is on, also go on Call settings, then Additional settings and check that Caller ID is set to Network default, tell me if it works
27th August 2014, 04:04 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 11
 
133 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by oversleeper

Try this: go on settings in "Phone" app and check that Caller ID by Google is on, also go on Call settings, then Additional settings and check that Caller ID is set to Network default, tell me if it works

In additional settings Caller ID is set to default operator settings I didn't changed anything, The caller ID is disabled. Its a default setting and still call problem over roaming network exist.
27th August 2014, 05:09 PM   |  #4  
oversleeper's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 67
 
175 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rupesh1718

In additional settings Caller ID is set to default operator settings I didn't changed anything, The caller ID is disabled. Its a default setting and still call problem over roaming network exist.

Tried to enable Caller ID?
28th August 2014, 10:07 PM   |  #5  
OP Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 11
 
133 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by oversleeper

Tried to enable Caller ID?

That's what I am saying I can't edit Caller ID its faded white its already set to default
28th August 2014, 10:59 PM   |  #6  
oversleeper's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 67
 
175 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rupesh1718

That's what I am saying I can't edit Caller ID its faded white its already set to default

You need to find a way to enable it... Try to search on google.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes