Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,742 Members 37,369 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Convert XT1032 Global GSM to CDMA to use RUIM?

Tip us?
 
mokkami
Old
#1  
mokkami's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 86
Posts: 410
Join Date: Dec 2009
Location: Pune (IN), Düsseldorf (DE)
Default Convert XT1032 Global GSM to CDMA to use RUIM?

Hey there,

i have a Global XT1032 GSM Handset.
Is it possible that i can change the Network from GSM to CDMA?

*#*#4636#*#* -> Phone Information -> CDMA

Will then a CDMA RUIM work in this phone?
__________________________________________________ _______
EDIT: Sry for writing in General Forum, pls move.

Sent from my Commodore 16 using NSA's satellite dish
..................pls hit Thanks button if anyone helped you!
 
CafeKampuchia
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 216
Posts: 684
Join Date: Dec 2011
No.
The Following User Says Thank You to CafeKampuchia For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
P.Kosunen
Old
(Last edited by P.Kosunen; 20th June 2014 at 01:57 PM.)
#3  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 48
Join Date: Jun 2013
Location: Helsinki
CyanogenMod 11 has some network options, those do it?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes