Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Discussion] Downgrading From 4.4.4

OP Clarkiieh

7th July 2014, 06:59 PM   |  #1  
Clarkiieh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 85
 
594 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
I'm making this thread so we can all put our heads together to figure out what we can do, what ways there are to get back to stock.. Just things people have done to restore back to stock.
Everyone having this issue people post here please as it will keep the Q&A thread clean.

At the moment I am encounter the issue, although I am not in a bootloop. I had a Official Firmware 4.4.2 installed that had been updated to 4.4.4.
Everything was working properly, but I flashed the latest CM11 Nightly. I had forgotten to backup my stock.
When I try to restore a stock firmware it Fails on partition so I didn't Want to chance flashing anything else in case I bricked my phone

At the moment my phones living off a CM11 TWRP backup which isn't ideal :/





Sent from my Moto G using XDA Free mobile app
7th July 2014, 07:07 PM   |  #2  
xXx~~~SHLOK~~~xXx's Avatar
Senior Member
Delhi
Thanks Meter: 416
 
532 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
I can share a 4.4.2 cmw backup but my net is slow as fk. I successfully downgraded using cmw backup.I think there is some problem with the mount points of the stock . I had this prob of not able to format or write using recovery and fastboot in my Chinese s4 clone but I formatted all partitions using the flash tool that I had and than I was able to flash ROM. It occurred because I had given wrong mount points in the update script of the ROM that I had previously flashed

Sent from my XT1033 using Tapatalk
7th July 2014, 07:23 PM   |  #3  
Clarkiieh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 85
 
594 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by xXx~~~SHLOK~~~xXx

I can share a 4.4.2 cmw backup but my net is slow as fk. I successfully downgraded using cmw backup.I think there is some problem with the mount points of the stock . I had this prob of not able to format or write using recovery and fastboot in my Chinese s4 clone but I formatted all partitions using the flash tool that I had and than I was able to flash ROM. It occurred because I had given wrong mount points in the update script of the ROM that I had previously flashed

Sent from my XT1033 using Tapatalk

Would a twrp backup work the same?

Sent from my Moto G using XDA Free mobile app
7th July 2014, 07:26 PM   |  #4  
xXx~~~SHLOK~~~xXx's Avatar
Senior Member
Delhi
Thanks Meter: 416
 
532 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Clarkiieh

Would a twrp backup work the same?

Sent from my Moto G using XDA Free mobile app

It should
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes