Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,247 Members 45,534 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Issues after updating to 4.4.4 GPE

Tip us?
 
Haris Salam
Old
#1  
Haris Salam's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 59
Join Date: May 2014
Location: Karachi
Default Issues after updating to 4.4.4 GPE

I was facing carrier data loss issues when i was on 4.4.2 but now im on 4.4.4 but still have the same problem can some one please help me in this ?
 
bublz654
Old
#2  
bublz654's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 48
Posts: 538
Join Date: Aug 2013
how did you get onto 4.4.4?
 
Haris Salam
Old
#3  
Haris Salam's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 59
Join Date: May 2014
Location: Karachi
Quote:
Originally Posted by bublz654 View Post
how did you get onto 4.4.4?
I got the update via OTA
 
Clarkiieh
Old
#4  
Clarkiieh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 83
Posts: 594
Join Date: Mar 2013
Link to your method used?
A Problem Only Exists If There Is No Solution.
I'm That Solution
 
bublz654
Old
#5  
bublz654's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 48
Posts: 538
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by Haris Salam View Post
I got the update via OTA
I didn't get update yet. maybe it's because I'm non-GPE
 
Billsfan99
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 14
Join Date: Jul 2013
I'm GPE too. No OTA yet. I didn't think they released it for any Moto G. What country are you in?
 
Clarkiieh
Old
#7  
Clarkiieh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 83
Posts: 594
Join Date: Mar 2013
I have just put up a guide on how to get it as people are having issues with side loading it.. I never received ota and I flashed official firmware signed.. In the UK but I've got it working with H & H+ icons

Sent from my XT1032 using XDA Free mobile app
A Problem Only Exists If There Is No Solution.
I'm That Solution

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes