FORUMS

Modem/Networks help?

74 posts
Thanks Meter: 1
 
By Deadwing_Sk, Member on 23rd August 2014, 12:26 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Let's see.
I was running 4.4.4 Paranoid Android, but then I decided revert to a stock motorola rom.
I'm using an XT1033 converted to 1032 GPE. Long story short, wiped everything and phone got stuck at bootlogo.
Used flashboot and flashed stock 4.4.2 GPE Rom running fine currently after several tries although mobile network won't work.
"Error while searching for networks"
Tried installing different modems, still nothing. Any help?
 
 
27th August 2014, 01:42 AM |#2  
oversleeper's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 205
 
Donate to Me
More
To get a working GPE (and GPE is only XT1032) you could try this way:
1) flash this
2) download GPE 4.4.4
3) when you flash the GPE exclude the following commands:
Code:
mfastboot flash modem NON-HLOS.bin
mfastboot erase modemst1 
mfastboot erase modemst2 
mfastboot flash fsg fsg.mbn
The Following User Says Thank You to oversleeper For This Useful Post: [ View ]
30th August 2014, 08:16 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
You just gotta flash your 4.4.4 stock firmware. You can do that just by downloading the Motorola Device Software Updater and in like 15 min (depending on your internet speed) you will have your Moto G working again.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes