FORUMS

How a HTC Droid Eris Changed a Members Life

Rarely can a member say that Android development or XDA had a profound effect on … more

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

Android Factory Reset Security Flaw and More – XDA TV

Nvidia is releasing a 500Gb SHIELD TV Pro! That and much more news is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Moto G Music/Media headphone volume too low?

18th August 2014, 03:13 AM |#11  
OP Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 131
 
More
Quote:
Originally Posted by rapnix

try to install first the rocket music player in there you can play about the equalizer.. if not try to find in this section about the dolby digital for moto g may be that could help

I do not need equalizer. I am complaining about the low volume.

Sent from my XT1032 using XDA Free mobile app
 
 
18th August 2014, 03:35 AM |#12  
OldYellowBricks's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 226
 
More
Quote:
Originally Posted by MetalPhoenix45

Can you link me one for KitKat 4.4.4.

Sent from my XT1032 using XDA Free mobile app

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2694576

here's one. It says on the first post that it should work on GPE

AND it does have the fauxsound thing. It's in the changelog
19th August 2014, 05:40 PM |#13  
OP Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 131
 
More
Quote:
Originally Posted by OldYellowBricks

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2694576

here's one. It says on the first post that it should work on GPE

AND it does have the fauxsound thing. It's in the changelog

I downloaded this and did a backup. Then I flashed it. Everything was fine. I downloaded fauxsound app. Everything was working until I did a reboot to delete my backup. Sure enough, the phone was bricked AFTER I deleted my backup. I turn on my phone, in the google logo. Everything becomes purple and the screen goes black. I cleared cache and dalvik to see if that works but it didn't so I had to do a factory reset. Thanks so much!

Sent from my XT1032 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes