Post Reply

[Q] Moto G XT1032 restore from GPe 4.4.4 to Stockrom 4.4.2

OP fl4m3y

7th July 2014, 01:32 PM   |  #1  
fl4m3y's Avatar
OP Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 16
 
89 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Hey folks,

i got a serious issue with my MotoG...

I tried to install/flash the GPe Rom (Android 4.4.2) here from xda and it fully worked. After the install process i received the OTA Update to Android 4.4.4 and installed it with the stock recovery. The result was a working up to date GPe rom where i deleted some system apps. I rebooted the phone and got stuck at the boot logo from Google with the unlocked symbol. A full wipe and reflash of the GPe Rom didn't fixed the problem. The phone sticks at the boot logo. After this i tried to reflash the Motorola Rom which didnt fixed it either....

My guess is that the OTA Update from GPe changed something which can't be fixed with older firmware flashes...!?

After a couple of hours of work i pushed via adb my CWM backup to the internal storage and restored it. My Moto booted and i was finally able to get it back to run the stockrom.

Then i saw something weird... The google logo with the unlock symbol stays and then the motorola boot logo appears and im not able to flash via fastboot other rom

Anyone experience similar or the same problem after restore from GPe 4.4.4 to lower Android version 4.4.2?

Thanks in advance for help and tipps
Flamey
7th July 2014, 11:47 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 110
 
383 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
many peopla have bricked phones right now

we have to wait for fastboot images of 444 or gpe 444

there are none yet
8th July 2014, 10:19 PM   |  #3  
Clarkiieh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 83
 
594 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Yeah I'm luckily half bricked..
Can't flash stock..
Stuck with CM based ROMs..
I go either side and my phone dies..

Sent from my Moto G using XDA Premium 4 mobile app
8th July 2014, 11:30 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 110
 
383 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
http://forum.xda-developers.com/moto...ading-t2808098

you can use that

lol sorry, you fixed the issue by your own guide, lol
Last edited by maurocds; 8th July 2014 at 11:35 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Moto G Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank