Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

One sim not working Dual sim Moto G

OP Pankaj_gehloach

8th July 2014, 07:06 AM   |  #1  
Pankaj_gehloach's Avatar
OP Junior Member
Flag Kathua
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
I converted my Moto G XT1033 to GPE to try Paranoid Android. Carbon ROM as well. The performance was not so great so I decided to switch back to stock. And after switching back to stock, sim 2 on my XT1033 wasn't working any more. For a moment I though it would be a sim issue. But it wasn't. Helplessely, I tried switching back to GPE and and then again to stock but still SIM 2 isn't working. Sim 2 options are disabled.

So what could be the issue? Suggestions please.



Consequences be damn'ed.
8th July 2014, 02:05 PM   |  #2  
VAMGDroidFan's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 21
 
109 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Try Swapping SIMs.
Are you sure, you didn't flash any kernel ? (I don't know if it affects dual SIM function).
Try to restore using your Stock backup.
10th July 2014, 03:23 PM   |  #3  
Pankaj_gehloach's Avatar
OP Junior Member
Flag Kathua
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
I tried swapping sims but doesn't work. Kernel can't be a issue but still I tried that and it also doesn't solve the issue. Thanks for your help though.

Consequences be damn'ed.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes