AOSP 5.1 ROM Compiled for the Moto E

It’s been a few weeks since the release of Android 5.1 and XDA Senior Member percy_g2 has … more

CutCalc: A Calculator for Mechanical Engineers

Mechanical and mechatronics engineers may want a handy app to calculate data for … more

Google Play Music Customizations – XDA Xposed Tuesday

If Cyanogen Inc. has its way, you won’t be forced into the Google … more

Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] WiFi and BT Issues with Peregrine Carbon-ROM

18th November 2014, 05:17 PM |#11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
bad news: flashed to CARBON-KK-NIGHTLY-20141103-0939-peregrine and the BT-issue is back as in the beginning - com.andoird.bluetooth stops working - but only following the first connect -.-
interestingly going back to my pre-flash-backup didn't resolve the issue (doesn't matter if i just restore or wipe prior to that...but after flashing/restoring the first connect works perfectly)...perhaps that leads to some ideas about the cause?
was just trying to get it to work like the other time by stopping/deleting data of com.andoird.bluetooth, but didn't work this time
 
 
19th November 2014, 05:03 PM |#12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
ok, figured it out again, this time i'll post my steps in case anyone ever encounters similar issues (and for my future reference in case i encounter them again, too )
1) unpair
2)switch off bluetooth
3) stop com.android.bluetooth in "apps"
4) delete data of com.android.bluetooth
5) reboot
6) pair
7) unpair
8) delete data of com.android.bluetooth
9) pair
10) reboot

at least these are the steps i did and it seems to be working now, again
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes