FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

[Q] XT1045 won't connect to LTE

179 posts
Thanks Meter: 132
 
By rhyang, Senior Member on 2nd July 2014, 09:54 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
3rd July 2014, 09:29 PM |#11  
OP Senior Member
Flag SJC
Thanks Meter: 132
 
More
Quote:
Originally Posted by liveroy

The correct combination is *#*#4636#*#* and you dont have to press dial after that, the menu should pop-up right after you press the last character.This is not model specific either, it works on all android versions/roms.

Apparently doesn't work on this phone. It's ok, google led me to a couple of apps which appear to do something similar. Thanks for the insight !
 
 
25th July 2014, 04:53 AM |#12  
OP Senior Member
Flag SJC
Thanks Meter: 132
 
More
Finally got the "LTE" indicator while outside eating lunch near work today. I was amazed that the speedtest.net app reported ~30Mbps down / 20 up. Didn't have to mess with the default T-mobile LTE APN. I guess T-mobile's coverage is just kind of spotty, but maybe the nearby tower was just upgraded or something like that
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
lte
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes