Browse Your Files with Ease using MK Explorer

Google has made quite an effort in perfecting the powerful and multi-faceted OS that we know as … more

How to Fix the Nexus Available Storage Bug – XDA TV

Is your Nexus device only showing half of the available storage as it should? Many … more

Don’t Forget About Birthdays with Birthday Reminder

A person’s birthday is, without a doubt,one of the most important days in his … more

Don’t Fear Flashing with I Don’t Want You!

The XDA message boards are full of various modifications, with many of these helping … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Moto x stock won't update since yesterday

OP Palitroque

18th May 2014, 03:16 AM   |  #11  
The Tallest's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
155 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Heh, my phone is doing it too. Is there actually an update?
18th May 2014, 03:21 AM   |  #12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Hmmmm.... Weird, where are you from?
18th May 2014, 08:11 AM   |  #13  
netokee's Avatar
Member
Thanks Meter: 2
 
44 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
I have the same problem on my XT1052 (stock) GB Retail with FW Build KLA20.16-2.16.3, System version 163.43.3.ghost_row.Retail.en.GB
Am in France.
Last edited by netokee; 18th May 2014 at 08:18 AM.
18th May 2014, 11:03 AM   |  #14  
netokee's Avatar
Member
Thanks Meter: 2
 
44 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Info 2
Quote:
Originally Posted by netokee

I have the same problem on my XT1052 (stock) GB Retail with FW Build KLA20.16-2.16.3, System version 163.43.3.ghost_row.Retail.en.GB
Am in France.

Hi. I don't know why, but I connected my Phone this morning for first time on the Motorola Connect..... since, the System Updates is working !! (but no new Updates :S )
Last edited by netokee; 18th May 2014 at 11:48 AM.
18th May 2014, 01:41 PM   |  #15  
Senior Member
Thanks Meter: 224
 
843 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
I can't remember the last time I took an ota through Verizon. I just side load it when it gets posted why wait.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes