Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

No 3g,4g or lte???

11th February 2014, 08:42 PM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 203
 
822 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
so i got my new moto x 1053 unlocked t-mobile
i unlocked the bootloader,then i flashed german 4.4.2 firmware and then the t mobile radio baseband from 4.4
but i have no 3g or 4g
it doesn t work
some help please
thank u
 
 
11th February 2014, 09:58 PM |#2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 203
 
822 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
solved
11th February 2014, 10:00 PM |#3  
flashallthetime's Avatar
Senior Member
Flag Richmond Hill
Thanks Meter: 1,319
 
3,823 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by danger2u

so i got my new moto x 1053 unlocked t-mobile
i unlocked the bootloader,then i flashed german 4.4.2 firmware and then the t mobile radio baseband from 4.4
but i have no 3g or 4g
it doesn t work
some help please
thank u

Well you may have to wait for the T-Mobile sbf firmware to be available, modem for German and uk firmware don't work on some carriers. Case of impatience as T-Mobile is firing out the ota now
All you can try is flash this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2638090
and hopefully it works
Sent on my Gummy running Lenoto X
Last edited by flashallthetime; 11th February 2014 at 10:03 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes