Post Reply

4.4.3 Apn issues

OP marnold425

14th June 2014, 07:47 PM   |  #1  
marnold425's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 16
 
157 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
After updating to 4.4.3 on my Dev edition xt1053 I can no longer add apns I have the option but when I try to save it nothing happens

Sent from my XT1053 using XDA Premium 4 mobile app
14th June 2014, 07:53 PM   |  #2  
samwathegreat's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,727
 
1,987 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by marnold425

After updating to 4.4.3 on my Dev edition xt1053 I can no longer add apns I have the option but when I try to save it nothing happens

Sent from my XT1053 using XDA Premium 4 mobile app

Have a look at this post: http://forum.xda-developers.com/moto...tweak-t2685227

There are a couple of different options you can try to add/change APNs. One important thing many people leave off is to set the 'APN Type' e.g.: default.

See if that guide is able to help you add your APN.


P.S. Didn't you insult the entire XDA community and its Devs in the "possible 4.4.2 bounty" thread? And now you need our help?
16th June 2014, 07:29 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
539 posts
Join Date:Joined: May 2010
Quote:
Originally Posted by samwathegreat

Have a look at this post: http://forum.xda-developers.com/moto...tweak-t2685227
P.S. Didn't you insult the entire XDA community and its Devs in the "possible 4.4.2 bounty" thread? And now you need our help?

Yes, he is THAT guy.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Moto X Q&A by ThreadRank