Lollipop for OnePlus One Enters Testing Stage

Cyanogen just announced on their twitter that their CyanogenMod Lollipop build for the OnePlus … more

Xiaomi Business Model Unlike Usually Conceived

This article explains how Xiaomi sells phones not just to be a mobile OEM, but also to seed … more

Note 4 Launcher Theme Collection

If you like the features and integration of the TouchWiz Launcher on your Note 4, FrenchFamousTeam put … more

Verizon Allows Customers to Opt Out of Supercookies

Following the controversy that Verizon’s zombie “supercookies” … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Active Display Funky

OP conquesoextra

22nd May 2014, 05:42 PM   |  #11  
Member
Thanks Meter: 16
 
70 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by mac1996

I think we should report bugs from the play store.

That's not what the play store is for. Please don't do this.
22nd May 2014, 06:56 PM   |  #12  
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 136
 
528 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
I am guessing you guys updated active notifications to the latest version? When I had that latest version, pulling the phone out of pocket and unlocking had a lengthy delay. After pulling the ring down there was a 1.5 sec delay to get to homescreen. Not sure if my issue is related to yours.

All I did to fix was RSDlite back to 4.4.2 and keep WIFI off to prevent automatic update. Disable automatic update in play store then enable wifi. No more delay issues for the last two days since I applied that fix.
22nd May 2014, 07:35 PM   |  #13  
Member
Thanks Meter: 16
 
70 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by scorpion667

I am guessing you guys updated active notifications to the latest version? When I had that latest version, pulling the phone out of pocket and unlocking had a lengthy delay. After pulling the ring down there was a 1.5 sec delay to get to homescreen. Not sure if my issue is related to yours.

All I did to fix was RSDlite back to 4.4.2 and keep WIFI off to prevent automatic update. Disable automatic update in play store then enable wifi. No more delay issues for the last two days since I applied that fix.

I have the latest version of Active Display, Version 1.2.12 and I do not have any delays.

I have had the no clock thing happen once or twice, in a period of several months....it's so rare I don't worry about it.
23rd May 2014, 05:52 AM   |  #14  
OP Senior Member
Thanks Meter: 116
 
710 posts
Join Date:Joined: May 2012
At the end i sold the moto x, but now i have another new

No more problems! 0 delays and i have the clock allways!

Im still thinking that was a hardware problem but i don't know the cause.

Enviado desde mi XT1053 mediante Tapatalk
23rd May 2014, 08:53 PM   |  #15  
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 136
 
528 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by conquesoextra

At the end i sold the moto x, but now i have another new

No more problems! 0 delays and i have the clock allways!

Im still thinking that was a hardware problem but i don't know the cause.

Enviado desde mi XT1053 mediante Tapatalk

A quick RSDlite back to stock can usually fix issues like that. Just batch backup all user apps with titanium or ultimate backup (no preference, takes 3 button presses either way), back up sms and ringtones (if you added any via zedge etc) reflash then restore everything. You can have her back up and running same way you had it in about 20 minutes.
23rd May 2014, 09:41 PM   |  #16  
OP Senior Member
Thanks Meter: 116
 
710 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by scorpion667

A quick RSDlite back to stock can usually fix issues like that. Just batch backup all user apps with titanium or ultimate backup (no preference, takes 3 button presses either way), back up sms and ringtones (if you added any via zedge etc) reflash then restore everything. You can have her back up and running same way you had it in about 20 minutes.

I already did that.

I tried whit 3 different firmwares (Brasil, iusacell, Telcel) and the problem persist.

Also i performed 3 diferent factory resets (from the menú, vía recovery and whit fastboot).

Believe me, i did a lot of things.

Enviado desde mi XT1053 mediante Tapatalk
The Following User Says Thank You to conquesoextra For This Useful Post: [ View ]
23rd May 2014, 09:50 PM   |  #17  
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 136
 
528 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by conquesoextra

I already did that.

I tried whit 3 different firmwares (Brasil, iusacell, Telcel) and the problem persist.

Also i performed 3 diferent factory resets (from the menú, vía recovery and whit fastboot).

Believe me, i did a lot of things.

Enviado desde mi XT1053 mediante Tapatalk

Ah ok sorry I was not aware. Well I'm glad your new phone does not have the issue =)
24th May 2014, 04:41 AM   |  #18  
OP Senior Member
Thanks Meter: 116
 
710 posts
Join Date:Joined: May 2012
Thanks my friend

Enviado desde mi XT1053 mediante Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes