Thread Closed

[Q] Thick black border on custom boot animations?

28th May 2014, 01:53 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
118 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Hi all. My Verizon Moto X is unlocked and I've been trying to get a custom boot animation on it by switching out the bootanimation.zip in the system/media folder (using ROM toolbox to facilitate this). Problem is every boot animation is too small and has a huge black border around it when I boot up. I gave up and downloaded the stock one and tried to go back to that and... STILL the black border. Anyone know what I'm doing wrong?
28th May 2014, 02:07 AM   |  #2  
El Daddy's Avatar
Forum Moderator
Flag Roseville, MN
Thanks Meter: 3,893
 
3,606 posts
Join Date:Joined: May 2008
Donate to Me
More
Please use the thread you have already posted about this topic: http://forum.xda-developers.com/moto...tions-t2764267

Quote:

5. Create a thread or post a message only once.

As a large forum, we don't need unnecessary clutter. You're free to edit your message as you like, so if you do not receive an answer, revisit your message and see if you can describe your problem better. Not everyone is online at the same time so it might take a while before you receive an answer.

Thread Closed.

-El Daddy
The Following User Says Thank You to El Daddy For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Moto X Q&A by ThreadRank