Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Castsocketmultiplexer wake lock!

OP biggiestuff

10th July 2014, 01:34 PM   |  #1  
biggiestuff's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 199
 
1,026 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
BBS shows this ever since Google play services updated. It doesn't come often but when it does it hits the battery like a pimp hits his working girls.

Sent from my XT1053 using Tapatalk
11th July 2014, 01:50 AM   |  #2  
thejaycan's Avatar
Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 14
 
57 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by biggiestuff

BBS shows this ever since Google play services updated. It doesn't come often but when it does it hits the battery like a pimp hits his working girls.

I'm on a Nexus 5 here and have had the same problem since moving to the 5.0+ Google Play Services. It seems to have simmered down now, but man the first few days were crazy. Not sure what it was doing, but I haven't seen it on BBS in the last two weeks.
11th July 2014, 02:41 PM   |  #3  
sivarticus85's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta GA
Thanks Meter: 151
 
848 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Honestly it's like any GPS update... Battery takes a dive for a few days then levels out and goes back to normal. Some are worse than others. It happens to me every time it updates. I just go into app settings, clear all data, and reboot. Works every time.
11th July 2014, 04:02 PM   |  #4  
biggiestuff's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 199
 
1,026 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
It's not as bad as initially but it's still creeping. Anyone know what it does?

Sent from my XT1053 using Tapatalk
11th July 2014, 09:22 PM   |  #5  
sivarticus85's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta GA
Thanks Meter: 151
 
848 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by biggiestuff

It's not as bad as initially but it's still creeping. Anyone know what it does?

Sent from my XT1053 using Tapatalk

Educated guess, but probably something to do with the latest Chromecast update, which added screen mirroring and allowing multiple devices to connect.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes