FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

Bricked Moto X after OTA upgrade. Please help me!!

11 posts
Thanks Meter: 0
 
By motox1983, Junior Member on 6th June 2014, 03:21 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
6th June 2014, 09:12 PM |#21  
samwathegreat's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,838
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by motox1983

Ok it is rebooting again now, every couple of minutes I guess it would be a hardware problem. And obviously I lost the warranty when I unlocked. So no last ideas before I give up? hehe

Unfortunately, I am out of suggestions. Since you followed the instructions, your software -should- be 100% back to stock.

Perhaps @KidJoe may have further troubleshooting techniques for you....

I'm sorry that you still seem to be having issues.
 
 
6th June 2014, 09:58 PM |#22  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by KidJoe

boot into recovery and wipe cache and dalvik

So far so good. I rebooted to recovery using TWRP and deleted Cache and Delvik. Rebooted again and it has not rebooted again. I will keep you posted!! Thanks

------------------------------

Nevermind. It has started again to reboot every couple of minutes
Last edited by motox1983; 6th June 2014 at 10:03 PM.
7th June 2014, 03:58 PM |#23  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by KidJoe

boot into recovery and wipe cache and dalvik

It worked for 5 minutes but it got back to rebooting itself every couple of minutes
7th June 2014, 05:17 PM |#24  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
One thing I noticed is that it reboots only when not in use. If I am browsing or using an app, it works fine, but when I leave it and the screen goes black, after a minute or so it reboots. Would this say anything to you?
Last edited by motox1983; 7th June 2014 at 05:23 PM. Reason: misspelling
8th June 2014, 04:40 AM |#25  
Darth's Avatar
Forum Moderator
Flag The Old Republic
Thanks Meter: 8,082
 
More
I'm afraid something is messed up in your partitions or bootloader or something from downgrading.

You didn't brick it appears, but you may still have problems.

To those reading that question some of us when we say "No, you can't downgrade"......this may be another example unfortunately.

Hope you work it out tho. Maybe try RSDlite again??
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes