Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

cast screen button to chromecast not working

OP KRUSH101

28th February 2014, 03:25 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
I updated to the 4.4.2 update today and a cast screen button shows up in my settings panel. When it tries to connect to my chromecast it fails every time. How can I fix this to cast the screen? I tried to search for others with this problem but I'm not seeing anything.
28th February 2014, 02:17 PM   |  #2  
tcrews's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 177
 
730 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by KRUSH101

I updated to the 4.4.2 update today and a cast screen button shows up in my settings panel. When it tries to connect to my chromecast it fails every time. How can I fix this to cast the screen? I tried to search for others with this problem but I'm not seeing anything.

It's not designed to cast to ChromeCast.
28th February 2014, 05:10 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by tcrews

It's not designed to cast to ChromeCast.

Then why would it automatically detect and attempt to connect to the chromecast?
28th February 2014, 05:44 PM   |  #4  
rocketsaucev2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
276 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by KRUSH101

Then why would it automatically detect and attempt to connect to the chromecast?

That setting is for miricast wireless display

-Nexus 10-
25th April 2014, 08:10 PM   |  #5  
XRaptor29's Avatar
Senior Member
Flag Here
Thanks Meter: 223
 
335 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Actually you're getting wireless display and cast screen mixed up. Wireless display is miracast. Cast screen is for chrome cast BUT is only a place holder for now.

Sent from my XT1049 using Tapatalk
25th April 2014, 11:54 PM   |  #6  
R3dbeaver's Avatar
Senior Member
Flag Ottawa, Ontario
Thanks Meter: 225
 
1,109 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Placeholder. We'll get it soon enough.

Sent from my XT1058 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes