Oppo Releases ColorOS for the Find 5… Poorly

Almost every OEM has taken the liberty of creating its own incarnation of the Android OS. … more

XDA LG Development Challenge Winners

Almost 3months ago, we set out with LGto findtwo amazing apps that developers could put together … more

Wearable Apps w/ Andreas Göransson – XDA:DevCon 2014

XDA:DevCon 2014 in Manchester, UK featured quite a few interesting topics as … more

Browse Your Files with Ease using MK Explorer

Google has made quite an effort in perfecting the powerful and multi-faceted OS that we know as … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Custom Recovery question

OP Swimboy46163

28th January 2014, 07:54 AM   |  #31  
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
201 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by Swimboy46163

Yes I have and one person said it won't work until it's updated to 4.4. I dont understand why it wouldn't work.

Sent from my XT1060 using Tapatalk

Me either. That's strange.
28th January 2014, 07:56 AM   |  #32  
Swimboy46163's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 22
 
440 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by Mr. Orange 645

Me either. That's strange.

Have you flashed custom 4.3 ROMs on a 4.4 base before?

Sent from my XT1060 using Tapatalk
28th January 2014, 07:56 AM   |  #33  
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
201 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by Swimboy46163

Have you flashed custom 4.3 ROMs on a 4.4 base before?

Sent from my XT1060 using Tapatalk

No I haven't.
28th January 2014, 07:59 AM   |  #34  
Swimboy46163's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 22
 
440 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by Mr. Orange 645

No I haven't.

Welp guess I'll have to wait until a stable custom rom comes out besides Eclipse. Cyogenmod is not stable enough yet and it's taking its sweet little time.

Sent from my XT1060 using Tapatalk
28th January 2014, 03:37 PM   |  #35  
Darth's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag The boonies - southwest Ontario
Thanks Meter: 4,962
 
13,679 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by Swimboy46163

Doesn't look like installing 4.3 ROMs work with TWRP. I keep getting failed.

Sent from my XT1060 using Tapatalk

Not sure why you'd want any glitchy roms? Don't like stock? Or another reason.

Sent from my Moto X cellular telephone...
28th January 2014, 04:28 PM   |  #36  
Swimboy46163's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 22
 
440 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by kj2112

Not sure why you'd want any glitchy roms? Don't like stock? Or another reason.

Sent from my Moto X cellular telephone...

Just trying them out. So far Eclipse isn't glitchy at all.

Sent from my XT1060 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Swimboy46163 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes