5,597,762 Members 36,474 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Cyanogenmod Moto x Sprint/Ting but banner says verizon

Tip us?
 
joecool169
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Jul 2009
Default [Q] Cyanogenmod Moto x Sprint/Ting but banner says verizon

So I have a Moto x that I bought from ting. I unlocked the bootloader through the Motorola website. Then I flashed a nightly Cyanogenmod 11 room through TWRP custom recovery. All works well through ting. But the unlock screen and notification tray say Verizon wireless.
Anything I can do about That?

Also does anyone know when active notifications or touches or control might be added? Or can I add them myself?

Sent from my Nexus 7 using xda app-developers app
 
nhizzat
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 356
Join Date: Mar 2011
What's ting? And good luck with seeing any of the Moto-specific apps getting added to CM. Grab them off the Play Store, I have no idea of they'll work or not.
 
joecool169
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Jul 2009
Quote:
Originally Posted by nhizzat View Post
What's ting? And good luck with seeing any of the Moto-specific apps getting added to CM. Grab them off the Play Store, I have no idea of they'll work or not.
The play store tells me they are not compatible with my device. Ting is an mvno carrier that uses Sprints network. When you call them during normal business hours a live human answers the phone, and the pricing is quite good. I highly recommend them.

Maybe I will go back to stock Android 4.4 and simply have root. Now I have to figure out how to do that.
 
robbi24r
Old
#4  
robbi24r's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 82
Join Date: Mar 2008
Location: Louisville, KY
Quote:
Originally Posted by joecool169 View Post
So I have a Moto x that I bought from ting. I unlocked the bootloader through the Motorola website. Then I flashed a nightly Cyanogenmod 11 room through TWRP custom recovery. All works well through ting. But the unlock screen and notification tray say Verizon wireless.
Anything I can do about That?

Also does anyone know when active notifications or touches or control might be added? Or can I add them myself?

Sent from my Nexus 7 using xda app-developers app
Can you link me to the cyanogen version you used please?

Sent from my XT1056 using Tapatalk
 
joecool169
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Jul 2009
Surely....... http://download.cyanogenmod.org/get/...TAL-xt1060.zip

That is the direct link to the download. It works great on my phone. But I miss the two features that make the moto x the moto x. Without the active notifications and touchless control I may as well get a Nexus 5.



Sent from my Nexus 7 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to joecool169 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
nhizzat
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 356
Join Date: Mar 2011
What exactly does CM give you that rooted stock with Xposed and Gravitybox can't or don't?
 
robbi24r
Old
#7  
robbi24r's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 82
Join Date: Mar 2008
Location: Louisville, KY
Quote:
Originally Posted by nhizzat View Post
What exactly does CM give you that rooted stock with Xposed and Gravitybox can't or don't?
That is an excellent question. Can anyone advise?
 
flashallthetime
Old
#8  
flashallthetime's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1276
Posts: 3,720
Join Date: May 2012
Location: Richmond Hill
Quote:
Originally Posted by robbi24r View Post
That is an excellent question. Can anyone advise?
Cm gives less customization than stock ROM does , you still need exposed and gravity box, also cm gives you sound issues and camera issues

Sent on my Moto X
]Dr EVIL EVO HAHAHAHHAHAHAHA
Don"t ask me for help,couldn't careless if your phone explodes
 
joecool169
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Jul 2009
Yeah after a few days I can't recommend doing what I did. I'm gonna go back to stock rooted. I have no data and my handset doesn't work through the normal earpiece (speaker phone only)

Sent from my Nexus 7 using xda app-developers app
 
flashallthetime
Old
(Last edited by flashallthetime; 28th December 2013 at 01:24 AM.)
#10  
flashallthetime's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1276
Posts: 3,720
Join Date: May 2012
Location: Richmond Hill
Quote:
Originally Posted by joecool169 View Post
Yeah after a few days I can't recommend doing what I did. I'm gonna go back to stock rooted. I have no data and my handset doesn't work through the normal earpiece (speaker phone only)

Sent from my Nexus 7 using xda app-developers app
There is a sound fix zip that fixes the headphone jack issue
Here http://d-h.st/h2U
Sent on my Moto X
]Dr EVIL EVO HAHAHAHHAHAHAHA
Don"t ask me for help,couldn't careless if your phone explodes

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...