Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Deleted system partition

OP Guilhermewpds

18th July 2014, 07:29 PM   |  #21  
Darth's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag The boonies - southwest Ontario
Thanks Meter: 4,871
 
13,383 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by Guilhermewpds

I finally got it in a brazilian forum. Thank you, @samwathegreat, @KidJoe and @KJ for your assistance and guidance! I really appreciate your help!

Awesome! All up and running then??
The Following User Says Thank You to Darth For This Useful Post: [ View ]
18th July 2014, 08:46 PM   |  #22  
samwathegreat's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,790
 
2,029 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Guilhermewpds

I finally got it in a brazilian forum. Thank you, @samwathegreat, @KidJoe and @KJ for your assistance and guidance! I really appreciate your help!

Yay!! Is WiFi working now?
The Following User Says Thank You to samwathegreat For This Useful Post: [ View ]
18th July 2014, 08:58 PM   |  #23  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
53 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by KJ

Awesome! All up and running then??

Everything seems to be working just fine!

Quote:
Originally Posted by samwathegreat

Yay!! Is WiFi working now?

Yeah, like a charm!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes