Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,151 Members 49,495 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Google+ Autoupload doesn't work on home network

Tip us?
 
superm1
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 24
Posts: 161
Join Date: Jun 2010
Location: Texas
Default Google+ Autoupload doesn't work on home network

I've got a peculiar problem with Google+ auto upload for my pictures. I have it set to upload only on wifi.

On my home network, auto upload doesn't work, and every few days I get a notification saying that it's stalled blah blah. If I jump on any other wifi network it instantly resumes. Even stuff like the Target guest network does it correctly.

I've tried to remove and add back in the network SSID from the network setting panel, but it doesn't change the behavior.

Any ideas?
 
aldouse
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 178
Join Date: Jul 2010
Location: Milpitas
Try forgetting the Wi-Fi and redadding it?

Sent from my XT1060 using Tapatalk
002photography.com

current: Galaxy Note 3

past: Moto-X/HTC One/iPhone 5/iPhone 4s/Galaxy Note 2/Galaxy S3/Galaxy Nexus/Galaxy S2/Nexus S4/HTC Evo Shift/HTC Evo
 
superm1
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 24
Posts: 161
Join Date: Jun 2010
Location: Texas
Quote:
Originally Posted by aldouse View Post
Try forgetting the Wi-Fi and redadding it?

Sent from my XT1060 using Tapatalk
Yeah I tried that, unfortunately same behavior. Also tried to clear google+ updates and data and reinstall, but same thing.

It's like somehow the network is tagged to be a mobile network or something.
 
aldouse
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 178
Join Date: Jul 2010
Location: Milpitas
Try doing a factory reset on your router?

Sent from my XT1060 using Tapatalk
002photography.com

current: Galaxy Note 3

past: Moto-X/HTC One/iPhone 5/iPhone 4s/Galaxy Note 2/Galaxy S3/Galaxy Nexus/Galaxy S2/Nexus S4/HTC Evo Shift/HTC Evo
 
superm1
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 24
Posts: 161
Join Date: Jun 2010
Location: Texas
Quote:
Originally Posted by aldouse View Post
Try doing a factory reset on your router?

Sent from my XT1060 using Tapatalk
Mm, i'm running OpenWRT on it. So factory reset would mean redo my customizations for my particular network. I'll look through all my firewall settings though, that's a good point maybe it's dropping packets or something specifically related to what auto upload uses.
 
aldouse
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 178
Join Date: Jul 2010
Location: Milpitas
^^^ sure... Whatever that means. I'm not to knowledgeable on routers... But hey... If you can upload in target but not at home... Then something up with home network. Good luck

Sent from my XT1060 using Tapatalk
002photography.com

current: Galaxy Note 3

past: Moto-X/HTC One/iPhone 5/iPhone 4s/Galaxy Note 2/Galaxy S3/Galaxy Nexus/Galaxy S2/Nexus S4/HTC Evo Shift/HTC Evo
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...