Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,772,000 Members 38,493 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Lock screen buttons stuck on navigation bar

Tip us?
 
Locklear308
Old
#1  
Locklear308's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 54
Posts: 418
Join Date: Feb 2012
Location: Loganville
Default Lock screen buttons stuck on navigation bar

So... After 30 minutes of use. The little lock screen arrow and camera buttons appear on the navigation bar. Can't use home or back. Have to reboot.

Any ideas?

Rooted Dev edition. 4.4.2

Everything else works 100% fine

Using xposed and gravity box. Just removed it to test.

Any one run into this?

Sent from my XT1053 using xda app-developers app

|My Daily Gear|

- HTC M8 | Unlocked | S Off | SkyDragon
- Monster Clarity BT Speaker

|My Past Gear|

- Moto X Dev Edition
- Nexus 7 2012+2013
- Nexus 4, 5
- Galaxy S2, S3, S4
 
Locklear308
Old
#2  
Locklear308's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 54
Posts: 418
Join Date: Feb 2012
Location: Loganville
Anyone? Nothing is fixing it

Sent from my XT1053 using xda app-developers app

|My Daily Gear|

- HTC M8 | Unlocked | S Off | SkyDragon
- Monster Clarity BT Speaker

|My Past Gear|

- Moto X Dev Edition
- Nexus 7 2012+2013
- Nexus 4, 5
- Galaxy S2, S3, S4
 
hovax615@hotmail.com
Old
#3  
hovax615@hotmail.com's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 309
Posts: 1,480
Join Date: Jan 2009
Location: Corona, CA - Murfreesboro, TN
Quote:
Originally Posted by Locklear308 View Post
Anyone? Nothing is fixing it

Sent from my XT1053 using xda app-developers app
Try factory resetting it.

MOTO X Slapped
 
amritpal2489
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 165
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by Locklear308 View Post
So... After 30 minutes of use. The little lock screen arrow and camera buttons appear on the navigation bar. Can't use home or back. Have to reboot.

Any ideas?

Rooted Dev edition. 4.4.2

Everything else works 100% fine

Using xposed and gravity box. Just removed it to test.

Any one run into this?

Sent from my XT1053 using xda app-developers app
I am having the exact same issue... Did you find any solution to this??
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes