Post Reply

[Q] mic does not work on calls, camera sometimes can't record videos

OP djlucask

4th May 2014, 04:31 AM   |  #1  
djlucask's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 7
 
69 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Donate to Me
More
Hello folks,until yesterday I was doing calls normally,but today is not working at all,the camera sometimes can't record video too,but when it does, record perfectly all the three mics, I tested all. I have gravity box, stock Rom rooted, any ideas ?
4th May 2014, 04:43 AM   |  #2  
1ad_m12's Avatar
Member
Thanks Meter: 19
 
67 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by djlucask

Hello folks,until yesterday I was doing calls normally,but today is not working at all,the camera sometimes can't record video too,but when it does, record perfectly all the three mics, I tested all. I have gravity box, stock Rom rooted, any ideas ?

Are you using the smart radio feature of GB? When I tried using it to save battery I noticed a lot of different issues with missing calls, texts, making calls, etc. I ended up just disabling the feature altogether and not bothering with it. As far as your recording issue I couldn't guess.. Definitely a software issue. Try disabling GB, rebooting, and seeing if the problems persist. Then you'll know for sure if it's GB.
5th May 2014, 06:14 PM   |  #3  
djlucask's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 7
 
69 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 1ad_m12

Are you using the smart radio feature of GB? When I tried using it to save battery I noticed a lot of different issues with missing calls, texts, making calls, etc. I ended up just disabling the feature altogether and not bothering with it. As far as your recording issue I couldn't guess.. Definitely a software issue. Try disabling GB, rebooting, and seeing if the problems persist. Then you'll know for sure if it's GB.

Thank you for your reply,

I tried everything, turn gravity box off, xPosed, a reset, and finally, pushed again the stock firmware via RSD Lite, but still not working.
The volume of the mic is pretty low, only way to get it receive any reasonable sound is blowing the mic entrance.
Recently I replaced the screen, maybe something is not right inside, but still, it looks like a lot of an software problem
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
mic
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Moto X Q&A by ThreadRank