FORUMS

[Q] New Moto X, Random Reboots and Bugs

444 posts
Thanks Meter: 104
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello!

I have a coworker with a brand new Moto X GSM Dev Edition. He doesn't have a SIM in it, and intends to use it like an iPod Touch.
  • If he opens the Google Voice app and opens settings, turns on Do Not Disturb, and hits the back button, the device crashes hard and shows the boot logo.
  • If he says "Ok Google Now, Listen to Adele" or "Listen to _______", Google Now will open and try to throw it over to Play Music, which closes without playing and sends a "No Results Found" toast.
  • Once, he said "Ok Google Now, Listen to Fame by David Bowie", and it reset hard and showed the boot logo.

Has anyone seen any of these out-of-the-box bugs? What should I try as a fix?
 
 
4th February 2014, 03:24 PM |#2  
Darth's Avatar
Forum Moderator
Flag The Old Republic
Thanks Meter: 8,743
 
More
My guess is weather he admits it to you or not....he's "tinkered" with it and done something he shouldn't have.

Never heard any of those issues before. Unless not having a sim has something to do with it....which I doubt.

Sent from my Moto X cellular telephone...
4th February 2014, 03:25 PM |#3  
xd1936's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 104
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kj2112

My guess is weather he admits it to you or not....he's "tinkered" with it and done something he shouldn't have.

Never heard any of those issues before. Unless not having a sim has something to do with it....which I doubt.

Sent from my Moto X cellular telephone...

Interesting thought. However, I watched him open the box and set it up yesterday. I have a VZW Dev Edition, and I haven't experienced these issues either.
4th February 2014, 03:26 PM |#4  
Darth's Avatar
Forum Moderator
Flag The Old Republic
Thanks Meter: 8,743
 
More
Well...again...haven't read about any of that here. So don't have anymore ideas. Sorry.

Sent from my Moto X cellular telephone...
4th February 2014, 03:47 PM |#5  
flashallthetime's Avatar
Senior Member
Flag Richmond Hill
Thanks Meter: 1,335
 
More
Factory reset and see if that helps

Sent on my Gummy running Lenoto X
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
bugs, moto x

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes