5,814,633 Members 53,871 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] MotoWpNoMo Error

Tip us?
 
bobo-the-drunk
Old
(Last edited by bobo-the-drunk; 12th January 2014 at 03:36 PM.) Reason: Added full output
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Dec 2012
Default [Q] MotoWpNoMo Error

I keep getting the following error message when running MotoWpNoMo:
Code:
WTF: why are you even here?
The entire output of MotoWpNoMo is below:
Code:
C:\>Z:\Bobo\Downloads\MotoWpNoMo-0.0.4\wpbegone.exe


 ==================== Moto-WP-NoMo 0.0.4 ==============================

    Moto-WP-NoMo comes with NO WARRANTY (express or implied)
    and NO GUARANTEE OF FITNESS for any particular task.
    We have made every effort we can to make this a safe process for users
    however the authors disclaim any liability for damage to your phone
    or other materials or devices used during this process.

    The entire risk of running Moto-WP-NoMo lies with you, the user.
    By using this software you acknowledge and accept that the authors
    are not liable for any loss, material or otherwise howsoever caused.

Do you understand the implications of this warning?
(Yes/No)
Yes

Dear User: We will expect that YOU:
(1) Know how to use ADB and FASTBOOT binaries
---- [Yes, use these tools to test USB connection BEFORE running Moto-WP-NoMo] -
---
(1) Know how to enable USB-debugging on YOUR device  (Yes, do that now)
(2) Understand that you may NOT repack or redistribute Moto-WP-NoMo

Ok?
(Yes/No)
Yes
!! Do NOT for any reason bite, punch, or molest your device !!
Please wait....
..........
Checking for updates......
this is getting boring, let's go ahead and get started..

clobbering (1)...
WTF: why are you even here?
Press ENTER to exit
@beaups

If anyone can help, I'd greatly appreciate it.

Thanks!
 
nwinston96
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by bobo-the-drunk View Post
I keep getting the following error message when running MotoWpNoMo:
Code:
WTF: why are you even here?
The entire output of MotoWpNoMo is below:
Code:
C:\>Z:\Bobo\Downloads\MotoWpNoMo-0.0.4\wpbegone.exe


 ==================== Moto-WP-NoMo 0.0.4 ==============================

    Moto-WP-NoMo comes with NO WARRANTY (express or implied)
    and NO GUARANTEE OF FITNESS for any particular task.
    We have made every effort we can to make this a safe process for users
    however the authors disclaim any liability for damage to your phone
    or other materials or devices used during this process.

    The entire risk of running Moto-WP-NoMo lies with you, the user.
    By using this software you acknowledge and accept that the authors
    are not liable for any loss, material or otherwise howsoever caused.

Do you understand the implications of this warning?
(Yes/No)
Yes

Dear User: We will expect that YOU:
(1) Know how to use ADB and FASTBOOT binaries
---- [Yes, use these tools to test USB connection BEFORE running Moto-WP-NoMo] -
---
(1) Know how to enable USB-debugging on YOUR device  (Yes, do that now)
(2) Understand that you may NOT repack or redistribute Moto-WP-NoMo

Ok?
(Yes/No)
Yes
!! Do NOT for any reason bite, punch, or molest your device !!
Please wait....
..........
Checking for updates......
this is getting boring, let's go ahead and get started..

clobbering (1)...
WTF: why are you even here?
Press ENTER to exit
@beaups

If anyone can help, I'd greatly appreciate it.

Thanks!
Did you ever figure this out? I'm having the same problem!
 
bobo-the-drunk
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by nwinston96 View Post
Did you ever figure this out? I'm having the same problem!
Yes, the answer was simpler than you'd think.

The problem was in this line:
Code:
C:\> Z:\Bobo\Downloads\MotoWpNoMo-0.0.4\wpbegone.exe
The solution is to actually navigate to the exact folder with wpbegone.exe, and launch the exe directly. Rather than launching wpbegone.exe by the command above, I had success by doing this:
Code:
C:\>Z:
Z:\>cd Z:\Bobo\Downloads\MotoWpNoMo-0.0.4\
Z:\Bobo\Downloads\MotoWpNoMo-0.0.4\>wpbegone.exe
Please let me know if this makes sense/helps.
The Following User Says Thank You to bobo-the-drunk For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
nwinston96
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by bobo-the-drunk View Post
Yes, the answer was simpler than you'd think.

The problem was in this line:
Code:
C:\> Z:\Bobo\Downloads\MotoWpNoMo-0.0.4\wpbegone.exe
The solution is to actually navigate to the exact folder with wpbegone.exe, and launch the exe directly. Rather than launching wpbegone.exe by the command above, I had success by doing this:
Code:
C:\>Z:
Z:\>cd Z:\Bobo\Downloads\MotoWpNoMo-0.0.4\
Z:\Bobo\Downloads\MotoWpNoMo-0.0.4\>wpbegone.exe
Please let me know if this makes sense/helps.
It worked, thank you!
 
bobo-the-drunk
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by nwinston96 View Post
It worked, thank you!
Thanks for the update, I'm glad I could help.
If you can click the Thanks! button at the bottom of the post, it'll help me build some reputation points on xda.

Thanks!
 
nwinston96
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by bobo-the-drunk View Post
Thanks for the update, I'm glad I could help.
If you can click the Thanks! button at the bottom of the post, it'll help me build some reputation points on xda.

Thanks!
Damn, ran into another problem.

When trying to run
Code:
dalvikvm -cp /sdcard/SlapMyMoto.jar SlapMyMoto
I keep getting this error:
Code:
Dalvik VM unable to locate class 'SlapMyMoto'
Any ideas?
 
dray_jr
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 215
Posts: 541
Join Date: Jul 2009
Location: Fort Myers,FL
Quote:
Originally Posted by nwinston96 View Post
Damn, ran into another problem.

When trying to run
Code:
dalvikvm -cp /sdcard/SlapMyMoto.jar SlapMyMoto
I keep getting this error:
Code:
Dalvik VM unable to locate class 'SlapMyMoto'
Any ideas?
i would think ethier the file did not push over when you typed
Code:
adb push SlapMyMoto.jar /sdcard/SlapMyMoto.jar
or your trying to run the delvikvm command in Command Prompt instead of over telnet

Code:
telnet IPADDRESS 2222
replace the IPaddress part with you phones IP and then try the command that is giving you issues
Sprint Moto X TWRP 4.4 Self Detoxed
Profiles:Twitter
Guides:MotoX Guides |
 
bobo-the-drunk
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by dray_jr View Post
i would think ethier the file did not push over when you typed
Code:
adb push SlapMyMoto.jar /sdcard/SlapMyMoto.jar
or your trying to run the delvikvm command in Command Prompt instead of over telnet

Code:
telnet IPADDRESS 2222
replace the IPaddress part with you phones IP and then try the command that is giving you issues
I'd say @dray_jr is 100% right. It sounds like you forgot to copy the files to the SD Card.

Keep us posted!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Google Play Store to Show Price Ranges for In-App Purchases

Google recently announced a change to Google Play Store policy that requires … more

XDA Xposed Tuesday: How to Shut Up Your Phone – XDA Developer TV

So many different applications want to send us notifications that … more

Add Some Power to First Generation Snapdragon CPUs

Some older devices still remain very popular. Phones like theHTC Desire, Sony Ericsson … more

Android M Mentions Spotted in Android Code Review

While we are still waiting for Android L to be officially released, the first mentions of … more