Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

motox keeps losing data connection

OP Jamolah

4th July 2014, 03:22 AM   |  #11  
Jamolah's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 56
 
672 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Quote:
Originally Posted by lcheng1

I've had a similar issue, but with my XT1053 Moto X. During or after a call, my network would drop down to 4G (so H+ on the Rogers version) and I'd have no data connection. It would take a while to re-establish LTE, which gets kind of annoying. I'm not sure how to fix the issue just yet.

Are you still having these issues?

Sent from my XT1058 using XDA Free mobile app
4th July 2014, 07:03 AM   |  #12  
Member
Thanks Meter: 9
 
69 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by Jamolah

Are you still having these issues?

Sent from my XT1058 using XDA Free mobile app

Yup. I've tested it with my S5, Nexus 5, and Z1 Compact and they all have the same issue. I'm thinking it's a Rogers thing.
4th July 2014, 01:58 PM   |  #13  
Jamolah's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 56
 
672 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Quote:
Originally Posted by lcheng1

Yup. I've tested it with my S5, Nexus 5, and Z1 Compact and they all have the same issue. I'm thinking it's a Rogers thing.

I've contacted rogers twice, they opened a ticket with their back-end tech guys, they're going to check the towers around my house and work.
I'll keep you posted with my findings.

Also I've asked a few people I know with Rogers if their data connection is dropping and they've told me no.

Sent from my XT1058 using XDA Free mobile app
5th July 2014, 01:51 AM   |  #14  
Jamolah's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 56
 
672 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Rogers called me and said the problem has been resolved but I'm still getting data connection loss

Sent from my XT1058 using XDA Free mobile app
5th July 2014, 03:49 AM   |  #15  
Member
Thanks Meter: 9
 
69 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
I'm still getting the same problem as well.
5th July 2014, 04:43 PM   |  #16  
Jamolah's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 56
 
672 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
I still don't understand how this just spontaneously started to happen. And with 2 different MotoXs

Sent from my XT1058 using XDA Free mobile app
Last edited by Jamolah; 6th July 2014 at 01:51 AM.
7th July 2014, 09:29 PM   |  #17  
Jamolah's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 56
 
672 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
It only occurred twice today...
So it looks like it's improving.

Sent from my XT1058 using XDA Free mobile app
Last edited by Jamolah; 7th July 2014 at 09:53 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes