5,597,762 Members 37,244 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Problem with fastboot, trying to get unlock data

Tip us?
 
scott62185
Old
(Last edited by scott62185; 17th December 2013 at 01:04 AM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 157
Posts: 922
Join Date: Mar 2011
Location: Long Beach, California
Default [Q] Problem with fastboot, trying to get unlock data

This is what comes up when I try to get my unlock data via fastboot (I inserted X's in the middle of the #'s to protect my info). When I copy and paste it into the Motorola site it says my phone isn't eligible to unlock but it is a T Mobile phone so it should be eligible, right? I watched a YouTube video on getting the unlock data and his had the word "bootloader" before each line of numbers. Anyone know what I might be doing wrong? Thanks

... INFO3A55000XXXXXXXXXXX5303031
INFO444C4C00XXXXXXXXXXXXXX000#6943
INFO84976D7DXXXXXXXXXXXXXXX53E0387739
INFOD3732#53XXXXXXXXXXXXXXXX00000000
INFO0000000
 
flashallthetime
Old
#2  
flashallthetime's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1276
Posts: 3,720
Join Date: May 2012
Location: Richmond Hill
[QUOTE=scott62185;48555822]This is what comes up when I try to get my unlock data via fastboot. When I copy and paste it into the Motorola site it says my phone isn't eligible to unlock but it is a T Mobile phone so it should be eligible, right? I watched a YouTube video on getting the unlock data and his had the word "bootloader" before each line of numbers. Anyone know what I might be doing wrong? Thanks

...

If I were you I would remove the info for your sake. The instructions are clearly set out on the Motorola site, sometimes it takes a few days for moto to register newly made phones which causes a delay

Sent on my Moto X
]Dr EVIL EVO HAHAHAHHAHAHAHA
Don"t ask me for help,couldn't careless if your phone explodes
The Following User Says Thank You to flashallthetime For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
scott62185
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 157
Posts: 922
Join Date: Mar 2011
Location: Long Beach, California
[QUOTE=flashallthetime;48555997]
Quote:
Originally Posted by scott62185 View Post
This is what comes up when I try to get my unlock data via fastboot. When I copy and paste it into the Motorola site it says my phone isn't eligible to unlock but it is a T Mobile phone so it should be eligible, right? I watched a YouTube video on getting the unlock data and his had the word "bootloader" before each line of numbers. Anyone know what I might be doing wrong? Thanks

...

If I were you I would remove the info for your sake. The instructions are clearly set out on the Motorola site, sometimes it takes a few days for moto to register newly made phones which causes a delay

Sent on my Moto X
Thanks, I altered it. I actually thought I was doing something wrong so I was getting the wrong data. I'll wait a few days and try again.
 
flashallthetime
Old
#4  
flashallthetime's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1276
Posts: 3,720
Join Date: May 2012
Location: Richmond Hill
[QUOTE=scott62185;48556196]
Quote:
Originally Posted by flashallthetime View Post

Thanks, I altered it. I actually thought I was doing something wrong so I was getting the wrong data. I'll wait a few days and try again.
Every phone has an individual fastboot code, so if someone tried and used your code, well you both would be out of luck, 1 fast boot code ,1 unlocking code

Sent on my Moto X
]Dr EVIL EVO HAHAHAHHAHAHAHA
Don"t ask me for help,couldn't careless if your phone explodes
 
mschumacher69
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 123
Posts: 487
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by scott62185 View Post
This is what comes up when I try to get my unlock data via fastboot (I inserted X's in the middle of the #'s to protect my info). When I copy and paste it into the Motorola site it says my phone isn't eligible to unlock but it is a T Mobile phone so it should be eligible, right? I watched a YouTube video on getting the unlock data and his had the word "bootloader" before each line of numbers. Anyone know what I might be doing wrong? Thanks

... INFO3A55000XXXXXXXXXXX5303031
INFO444C4C00XXXXXXXXXXXXXX000#6943
INFO84976D7DXXXXXXXXXXXXXXX53E0387739
INFOD3732#53XXXXXXXXXXXXXXXX00000000
INFO0000000
Make sure u remove the INFO and new lines, the unlock data should be 1 string of text on 1 line and without the INFO or fastboot or anything else.
XT1058 16GB: 139.7.26.AM.PR > 139.12.35.AM.PR OTA > Unlocked Bootloader > 139.12.57.Retail.US > 140.44.3.Retail.US OTA > 161.44.25.Retail.US OTA
You can always use the Thanks button if you think my post was useful
The Following User Says Thank You to mschumacher69 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
scott62185
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 157
Posts: 922
Join Date: Mar 2011
Location: Long Beach, California
Quote:
Originally Posted by mschumacher69 View Post
Make sure u remove the INFO and new lines, the unlock data should be 1 string of text on 1 line and without the INFO or fastboot or anything else.
I did remove the "INFO." And I put it in one line (and took out the spaces). But there wasn't anything that said "fastboot."

Sent from my XT1053 using Tapatalk 2
 
scott62185
Old
#7  
Senior Member - OP
Thanks Meter 157
Posts: 922
Join Date: Mar 2011
Location: Long Beach, California
I figured it out! I didn't have my sdk set up properly. Thanks for the help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Polish Your Custom Themes with Theme Debugger

Creating a custom Android theme from scratch can be quite the laborious task. In addition to … more

Clean Up Your Logcat Code with Lib Cleaner

Some of you may think that writing code is the hardest part of development. It’s not, as the … more

Tweak Your Xperia Device’s Camera App Yourself

We’ve come to expect nearly perfect cameraperformancein our modern day … more