5,815,095 Members 38,238 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Problems with built-in Battery Saver

Tip us?
 
hlaraujo
Old
#1  
hlaraujo's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 46
Posts: 161
Join Date: Nov 2012
Location: Rio de Janeiro
Default Problems with built-in Battery Saver

Hey, guys
When I first updated to Kit Kat, about a month ago, my battery saving option stopped working, I kept turning it on but it turned itself off everytime I close the battey settings, so I contacted moto care and the attendant told me to factory reset the phone and so I did. I fixed my problem until yesterday when I realized that the battery saving wasn't working anymore, I tried to reboot the phone, to activate every app I have desactivated and reboot again, but nothing did the trick and I don't want to factory reset my phone again and every time this happens, so I was thinking maybe someone here can help me. I'm on stock 4.4, locked, no root.
 
mawells787
Old
#2  
mawells787's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 132
Join Date: Feb 2011
Location: New York
If you disabled moto assist you have to enable it and update it in play store.

Sent from my XT1060 using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to mawells787 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
hlaraujo
Old
#3  
hlaraujo's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 46
Posts: 161
Join Date: Nov 2012
Location: Rio de Janeiro
Quote:
Originally Posted by mawells787 View Post
If you disabled moto assist you have to enable it and update it in play store.

Sent from my XT1060 using Tapatalk
Jesus, man, you're a freaking genius! I knew it has something to do with assist, but I never thought in update it to got it working :x hahahahahah
Thank you very much
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes