Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,733,661 Members 44,716 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Moto Assist Issue

Tip us?
 
brenstar
Old
#1  
brenstar's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 57
Join Date: Oct 2010
Location: Omaha, NE
Default Moto Assist Issue

I was digging around and didn't find a topic regarding this.
I play music from my phone through my aux while driving. I don't get any audio (or the volume is super low) when it tries to read out messages. I can't seem to figure out how to fix this. Any ideas?

Sent from my XT1056 using XDA Premium 4 mobile app
 
KJ
Old
#2  
KJ's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2781
Posts: 6,846
Join Date: May 2011
Location: The boonies - southwest Ontario
What music app? Some just don't pause or quiet for the system. And some do. Its the way the app was made, not anything to do with the phone.
Sent from my N5, N7, Moto X, GTab3 or S2.

Need help with poor battery life on the N5...or any device really? Lots of info in first 3 posts! >>>>
[Battery Life Help] Troubleshoot Battery Issues Here....and Tips

 
brenstar
Old
#3  
brenstar's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 57
Join Date: Oct 2010
Location: Omaha, NE
I use play music, the music stops, but the volume of the system voice is just unbearably quiet, no matter what the volume is set to.

Sent from my XT1056 using XDA Premium 4 mobile app
 
brenstar
Old
#4  
brenstar's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 57
Join Date: Oct 2010
Location: Omaha, NE
I used to use it over Bluetooth, and it worked flawlessly then, it has to do with the fact its going through aux

Sent from my XT1056 using XDA Premium 4 mobile app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes