5,604,686 Members 35,221 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Cant get RockMyMoto to work ..and cant push files with adb

Tip us?
 
dzlvs8
Old
(Last edited by dzlvs8; 21st December 2013 at 09:59 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 15
Join Date: Sep 2009
Default [Q] Cant get RockMyMoto to work ..and cant push files with adb

I can push files but telnet doesnt want to run them or something.
ERROR MESSAGE:
"dalvik vm unable to locate class 'rockmymoto'.

I dont think I could be anymore drained and pissed off right now. I'm trying to get 4.4 rooted. It's been SIX HOURS so far. Not sure whats wrong. I've seen that other people have had the problem and there solutions don't fix my problem.

I've reinstalled everything, drivers sdk/adb, java, motorola device drivers, etc multiple times.
I have rsdlite'd back to 4.2.2 camera update
installed motorola mobility drivers (phone says "mot composite adb device" under device manager)
I run adb and do an "adb devices" and my device shows up.
I run a adb push rockmymoto.jar /sdcard/ and also SU
I reboot
the files show up
I connect to 2222 with cylmida (*sp) impactor
obtained my ip address,
ran telnet and connected
but when I do the dalvikvm -cp /sdcard/rockmymoto.jar rockmymoto command
I get teh #$^*$# error that says "dalvik vm unable to locate class 'rockmymoto'.
#&($#& YOU MACHINE!!!!!!!!!!!!

Any idea what I am doing wrong? I have unauthorized apps installation enabled. I have usb debugging enabled. ????
 
MikeG7265
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 106
Join Date: Apr 2011
Location: Kernersville, N.C.
If you're trying to root 4.4, I think you need to be using slapmymoto.

Sent from my XT1060 using Tapatalk
 
dzlvs8
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 15
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by MikeG7265 View Post
If you're trying to root 4.4, I think you need to be using slapmymoto.

Sent from my XT1060 using Tapatalk
Thanks but I'm trying to root 4.2.2 and then go to 4.4. To do that I need rock and motowpnomodofrodo. then slappy

I'm still stuck with the same dalvikvm error like it cant find the rock and su even though it was pushed with ADB. I've spent WAY too much time trying to get this working. I even had to dig out the old wireless router. and YES AP is off in my router.
 
nhizzat
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 64
Posts: 361
Join Date: Mar 2011
Possibly an issue with case sensitivity?
The Following User Says Thank You to nhizzat For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dzlvs8
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 15
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by nhizzat View Post
Possibly an issue with case sensitivity?
OMG that was it. THANK YOU! The next thing I ran into was the math problem that RockmyMoto gave me. It was: a/50=? ....WTF. Thankfully i reran rock and it asked me a real math question.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes