FXP Team Delivers Lollipop to Various Xperia Devices!

From all of us here at XDA-Developers, we’d like to wish you Happy Holidays! If … more

Turn Your Camera Into a Live Puzzle Game

The classic sliding puzzle game hasnt changed much, if at all, over the years. Dating all the way … more

Samsung Begins Production of 8 Gb RAM Chips

With the release of Android 5.0, our favorite mobile operating system has become 64-bit ready. … more

CM, Micromax and OnePlus – Sales Ban Lifted

It’s less than a week since our recent in-depth analysis of the legal battle over the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Can't root using pie or towel root on my AT&T Moto X

OP HaiMyNamesTrent

9th July 2014, 04:20 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Hi, im trying to root my phone on 4.4.2 using towel root and pie, but neither work, when i try and run adb shell chmod 755 /data/local/atvc/root.sh, i get the error: unable to chmod /data/local/atcv/root.sh: Not a directory, and that is using the pie exploit. When i use towelroot, i hit make it rain after changing the o in the string of numbers to a 0, and nothing happens, please help
9th July 2014, 04:34 AM   |  #2  
Joseluize's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
25 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Have you UB?

Enviado desde mi XT1053 mediante Tapatalk
9th July 2014, 04:36 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by Joseluize

Have you UB?

Enviado desde mi XT1053 mediante Tapatalk


What do you mean by UB?
9th July 2014, 04:42 AM   |  #4  
Joseluize's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
25 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Unlocked Bootloader.
If yes, you have.
Try root using fast boot method (flash twrp then without reboot enter recovery and install ssu). It is the easy way.



Enviado desde mi XT1053 mediante Tapatalk
9th July 2014, 04:46 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by Joseluize

Unlocked Bootloader.
If yes, you have.
Try root using fast boot method (flash twrp then without reboot enter recovery and install ssu). It is the easy way.



Enviado desde mi XT1053 mediante Tapatalk

I can't unlock the bootloader, that is why im rooting using towel root and pie, because they do not required an unlocked bootloader.
9th July 2014, 04:49 AM   |  #6  
Joseluize's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
25 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Can't you do? Damn, bad luck man. Sorry, I hope you be able to root without.

Enviado desde mi XT1053 mediante Tapatalk
9th July 2014, 05:20 AM   |  #7  
samwathegreat's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,793
 
2,030 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by HaiMyNamesTrent

Hi, im trying to root my phone on 4.4.2 using towel root and pie, but neither work, when i try and run adb shell chmod 755 /data/local/atvc/root.sh, i get the error: unable to chmod /data/local/atcv/root.sh: Not a directory, and that is using the pie exploit. When i use towelroot, i hit make it rain after changing the o in the string of numbers to a 0, and nothing happens, please help

Notice what I have highlighted in red. Which are you typing? atvc or atcv? Is it possible you made a typo when issuing the command?

Also, Towelroot not working is expected. You must successfully root with PIE before you can use towelroot.

Good Luck.
9th July 2014, 05:30 AM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by samwathegreat

Notice what I have highlighted in red. Which are you typing? atvc or atcv? Is it possible you made a typo when issuing the command?

Also, Towelroot not working is expected. You must successfully root with PIE before you can use towelroot.

Good Luck.

EDIT: I got it, as soon as i switched the media connection it asked me if i wanted to allow usb debugging, but when i got to supersu, i update the su binary but it says failed, what do i do now?
Last edited by HaiMyNamesTrent; 9th July 2014 at 05:39 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes