Google Play Music Customizations – XDA Xposed Tuesday

If Cyanogen Inc. has its way, you won’t be forced into the Google … more

Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more

Do You Use Recents as a Task Switcher?

Google introduced a revamped Recents interface with Lollipop in the hopes of making it easier for … more

YU Yureka All-in-One ToolBox (CM12S Only)

This packed toolbox by XDA Senior Member gohel.vishal makes many useful tweaks … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Set operator name.

9th June 2014, 03:18 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
I use Motorola Moto X (from US Cellural) and I`ve flushed this firmware http://forum.xda-developers.com/moto...ocked-t2715488

All works fine but now I have "???" in place of operator name

http://s8.postimg.org/ssfyz1tmd/2014_06_09_14_10_33.png
http://s2.postimg.org/a3jcwkxu1/2014_06_09_14_10_40.png

It there any way to change that?
Thanks!

PS. i`ve tried Xposed but it can work only with Dalvik, but I want use ART.
 
 
9th June 2014, 09:55 PM |#2  
Junior Member
Flag Aguascalientes, MX
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
Quote:
Originally Posted by Ipeacocks

I use Motorola Moto X (from US Cellural) and I`ve flushed this firmware http://forum.xda-developers.com/moto...ocked-t2715488

All works fine but now I have "???" in place of operator name

http://s8.postimg.org/ssfyz1tmd/2014_06_09_14_10_33.png
http://s2.postimg.org/a3jcwkxu1/2014_06_09_14_10_40.png

It there any way to change that?
Thanks!

PS. i`ve tried Xposed but it can work only with Dalvik, but I want use ART.

Try with GravityBox [KK] if you have 4.4.2
9th June 2014, 10:33 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by Nob

Try with GravityBox [KK] if you have 4.4.2

GravityBox can work only with Dalvik.
10th June 2014, 03:02 AM |#4  
Darth's Avatar
Forum Moderator
Flag Big scary planet destroying space station.
Thanks Meter: 6,740
 
16,446 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by Ipeacocks

GravityBox can work only with Dalvik.

Then you have a decision to make. Art, or xposed.

Pretty sure there's no other way.
10th June 2014, 12:45 PM |#5  
thelogman's Avatar
Member
Thanks Meter: 9
 
91 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Gravity box works with art. I'm using it as we speak.

Sent from my XT1058 using XDA Free mobile app
10th June 2014, 02:13 PM |#6  
samwathegreat's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,818
 
2,030 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by thelogman

Gravity box works with art. I'm using it as we speak.

Sent from my XT1058 using XDA Free mobile app

No...it doesn't. When you install Xposed, it automatically switches you back from ART to Dalvik. If it didn't, you would be in a bootloop now.
The Following User Says Thank You to samwathegreat For This Useful Post: [ View ]
10th June 2014, 04:26 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Is it true that in 4.4.3 operator name can be removed via standard option in Android settings?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes