FORUMS

Mysterious GG1 Google Device Stops by FCC. Glass v2?

As the year progresses, we draw further away from Google’s annual I/O … more

Material and Material Dark Hit Samsung’s Theme Store

The latest version of Touchwiz, launched alongside the Galaxy S6 and S6 Edge, … more

Swappa’s New App Helps You Value Your Device

There comes a sad time in everyone’s life where you must part ways with your … more

Xiaomi Sold 34.7 Million Phones In 6 Months

2015 has been a phenomenal year for Xiaomi so far. With a stellar rise in 2014, 2015 saw … more

[Q] Can't setup touchless control now

18 posts
Thanks Meter: 1
 
By SPACE-AGE-INC, Junior Member on 13th February 2014, 09:53 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Has anyone else been unable to setup touchless control after root and slapmymoto? When attempting to setup TC, I press "Let's get started!" and it wont let me get past the play sample step.

Running 4.4 root
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-02-13-04-41-41[1].png
Views:	59
Size:	169.0 KB
ID:	2576754   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-02-13-04-41-57[1].png
Views:	56
Size:	81.2 KB
ID:	2576755  
 
 
13th February 2014, 05:00 PM |#2  
okaban's Avatar
Member
Cork
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by SPACE-AGE-INC

Has anyone else been unable to setup touchless control after root and slapmymoto? When attempting to setup TC, I press "Let's get started!" and it wont let me get past the play sample step.

Running 4.4 root

Try go to App, slide sideways to All tab, find Touchless thing and clear Data/Cache, most likely you had it before and something stuck
13th February 2014, 06:32 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by okaban

Try go to App, slide sideways to All tab, find Touchless thing and clear Data/Cache, most likely you had it before and something stuck

Already tried this and it didn't work. I also tried the downgraded version rebooted and still nothing.
13th February 2014, 06:51 PM |#4  
flashallthetime's Avatar
Senior Member
Flag Richmond Hill
Thanks Meter: 1,323
 
More
Quote:
Originally Posted by SPACE-AGE-INC

Already tried this and it didn't work. I also tried the downgraded version rebooted and still nothing.

Factory reset?

Sent on my Gummy running Lenoto X
13th February 2014, 07:39 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by flashallthetime

Factory reset?

Sent on my Gummy running Lenoto X

Factory reset didn't work either.
13th February 2014, 08:32 PM |#6  
flashallthetime's Avatar
Senior Member
Flag Richmond Hill
Thanks Meter: 1,323
 
More
Quote:
Originally Posted by SPACE-AGE-INC

Factory reset didn't work either.

OK, what version are you running 4.4.2? What carrier are you on ?
Never mind ignore, I think factory reset doesn't work while running slapmeinmyfacemoto,
Sent on my Gummy running Lenoto X
13th February 2014, 08:35 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by flashallthetime

OK, what version are you running 4.4.2? What carrier are you on ?

Sent on my Gummy running Lenoto X

Verizon running kitkat 4.4
13th February 2014, 08:47 PM |#8  
flashallthetime's Avatar
Senior Member
Flag Richmond Hill
Thanks Meter: 1,323
 
More
Quote:
Originally Posted by SPACE-AGE-INC

Verizon running kitkat 4.4

There's probably only one way to cure your issue but it involves doing the whole rooting process from scratch.
When you factory reset, did you lose any files, data and the such?

Sent on my Gummy running Lenoto X
14th February 2014, 12:03 AM |#9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by flashallthetime

There's probably only one way to cure your issue but it involves doing the whole rooting process from scratch.
When you factory reset, did you lose any files, data and the such?

Sent on my Gummy running Lenoto X

Lost a few files from reset, but I have the ones I really need through titaniumbackup. Hard for me to pinpoint exactly where in the slap process it stopped working. I'm thinking it was before upgrading to 4.4 OTA.

Now when flashing back to 4.2.2. Does it remove root and write protection?
14th February 2014, 02:28 AM |#10  
flashallthetime's Avatar
Senior Member
Flag Richmond Hill
Thanks Meter: 1,323
 
More
Quote:
Originally Posted by SPACE-AGE-INC

Lost a few files from reset, but I have the ones I really need through titaniumbackup. Hard for me to pinpoint exactly where in the slap process it stopped working. I'm thinking it was before upgrading to 4.4 OTA.

Now when flashing back to 4.2.2. Does it remove root and write protection?

Not sure about slapmymoto and that method of rooting but I believe it does.

Sent on my Gummy running Lenoto X
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes