Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,086 Members 53,971 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

No stereo through AUX

Tip us?
 
trentonmc24
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 63
Join Date: Jul 2013
Default No stereo through AUX

I'm having a problem getting true stereo using my Aux output to my CD player. One of the channels is either very muted, or its playing mono through both speakers, I can't tell, but it's not right. Bluetooth plays fine. I've had this problem before with my Rezound, but when I rebooted it the problem would go away, I've rebooted my X with no such luck. Anyone else have this problem or know how to correct it? Thanks.

Sent from my XT1060 using XDA Free mobile app
 
linuxgator
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 275
Join Date: Sep 2011
Sounds like it could be a bad connection to the cable. Have your tried a different cable our tried cleaning out the jacks on either end?

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
The Following User Says Thank You to linuxgator For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
trentonmc24
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 63
Join Date: Jul 2013
I found the problem, turns out my right speaker was blown. The reason the Bluetooth seemed to work was because the Bluetooth device I use is a cheap Chinese model, and the channels are wired backwards, so the guitar parts I thought weren't playing would play through the left speaker. Murphys law I guess. Thanks for the help though.

Sent from my XT1060 using XDA Free mobile app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes