FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

Pandora Now Playing on Active Display

535 posts
Thanks Meter: 138
 
By fury683, Senior Member on 25th March 2014, 08:18 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Saw a thread about this on reddit and took a stab at it.

Curious if there is anyone with root that does not have Tasker installed that would want to test it for me? It works on my Moto X, but I have Tasker.

The app fires a notification with the current song playing on Pandora so it can be seen on Active Display. It's still in the early stages, so it's not perfect.

If you're interested in trying it for me, here's a link. The only requirements are having root, using Pandora, and having a Moto X, obviously :P

https://copy.com/LlLkiTAtpdxnsFt

It will ask for root the first time it tries to run, and it updates every two minutes. Once I can tell that it's working on other devices, I can decrease the refresh time in an effort to be more accurate.

Note: It will ask for root the first time it runs, so you might want to keep your screen on for a few minutes until you see the root request. After that it will just fire the notification.

Edit 3/26: Also make sure that the app is enabled in your Active Display settings if you disabled the option to automatically enable all new apps

Thanks!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20140325_141224_038.jpg
Views:	2094
Size:	74.8 KB
ID:	2649784  
Last edited by fury683; 26th March 2014 at 02:39 PM.
The Following 6 Users Say Thank You to fury683 For This Useful Post: [ View ]
 
 
25th March 2014, 10:54 PM |#2  
Kenichi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
More
Quote:
Originally Posted by fury683

Saw a thread about this on reddit and took a stab at it.

Curious if there is anyone with root that does not have Tasker installed that would want to test it for me? It works on my Moto X, but I have Tasker.

The app fires a notification with the current song playing on Pandora so it can be seen on Active Display. It's still in the early stages, so it's not perfect.

If you're interested in trying it for me, here's a link. The only requirements are having root, using Pandora, and having a Moto X, obviously :P

https://copy.com/LlLkiTAtpdxnsFt

It will ask for root the first time it tries to run, and it updates every two minutes. Once I can tell that it's working on other devices, I can decrease the refresh time in an effort to be more accurate.

Note: It will ask for root the first time it runs, so you might want to keep your screen on for a few minutes until you see the root request. After that it will just fire the notification.

Thanks!

Pretty neat! I'll give it a whirl in a bit.

Kenichi
26th March 2014, 01:41 AM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
I can't seem to get it to work. Will reinstall Tasker and see if it works.
Last edited by Cyphir; 26th March 2014 at 01:46 AM.
26th March 2014, 01:46 AM |#4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 138
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Cyphir

I can't seem to get it to work although I have Tasked as well. Perhaps they are conflicting.

Did it request root? It runs on a two minute cycle, and scrapes the existing notifications, one of which is Pandora. It then assigns those to variables and makes its own notification.

If it did ask for root and still didn't work, can you check Settings > Accessibility and see if Tasker is checked?
26th March 2014, 01:49 AM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by fury683

Did it request root? It runs on a two minute cycle, and scrapes the existing notifications, one of which is Pandora. It then assigns those to variables and makes its own notification.

If it did ask for root and still didn't work, can you check Settings > Accessibility and see if Tasker is checked?

I have SuperSU to auto grant root access. I hadn't had tasker installed when I thought I had. Installed it and still couldn't get it to work. I just checked Tasked in Accessibility so let's see.

Edit: Still nothing. Hmmmm.
Last edited by Cyphir; 26th March 2014 at 01:54 AM.
26th March 2014, 02:53 AM |#6  
hovax615@hotmail.com's Avatar
Senior Member
Flag Corona, CA - Murfreesboro, TN
Thanks Meter: 310
 
More
Doesn't work for me either at&t moto x 4.4.2 root no write protection :/

Sent from my XT1058 using xda premium
26th March 2014, 01:16 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
It worked for me. Just had to make sure it was checked in active display.

Sent from my XT1060 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to myoder020 For This Useful Post: [ View ]
26th March 2014, 02:38 PM |#8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 138
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by myoder020

It worked for me. Just had to make sure it was checked in active display.

Sent from my XT1060 using xda app-developers app

Cool! I was starting to get worried that maybe it only worked for me. I forgot that some people may have the option to auto add new apps to Active Display turned off.
26th March 2014, 03:00 PM |#9  
chaoslimits's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 195
 
More
Any plans to extend the functionality to other media players like Google Music?
26th March 2014, 03:05 PM |#10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 138
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by chaoslimits

Any plans to extend the functionality to other media players like Google Music?

It could be done pretty easily, I just don't use Google Music. Once I confirm that this one works properly, I can take a look at that.
27th March 2014, 12:58 AM |#11  
ghostt021's Avatar
Senior Member
Flag Jacksonville
Thanks Meter: 1,627
 
More
Didn't work for me. Stock rooted without tasker

Eclipsed X

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes