Pixie Dust – XDA Game Time!

more

Droid Turbo & Moto Maxx Compatibility Guide

more

YU “Project Caesar” with CM12 to Launch in India in April

The post YU “Project Caesar” with CM12 to Launch in India … more

Five New Forums for Latest Phones, Tablet and Smartwatch

The post Five New Forums for Latest Phones, Tablet and Smartwatch appeared first on … more
Post Reply

[REQ] Xposed ? Change color of Active Display

OP Slick52

23rd June 2014, 02:05 AM   |  #1  
OP Member
Flag Michigan
Thanks Meter: 25
 
67 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
I've been trying out different ROMs and AcDis apps, but nothing compares to the stock Active Display. One feature I liked of the AcDis-like apps was the ability to change the foreground color. Is it possible to change the stock app's foreground color with an xposed mod or app? Thanks.

Sent from my XT1060 using XDA Free mobile app
23rd June 2014, 09:56 AM   |  #2  
Member
Flag DC
Thanks Meter: 21
 
74 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by Slick52

I've been trying out different ROMs and AcDis apps, but nothing compares to the stock Active Display. One feature I liked of the AcDis-like apps was the ability to change the foreground color. Is it possible to change the stock app's foreground color with an xposed mod or app? Thanks.

Sent from my XT1060 using XDA Free mobile app

I have been messing around with xblast and managed to change some of the colors. Not the clock color but some of the info you get when you press down on a notification in active display. That's a powerful xposed module.
The Following User Says Thank You to Pwnicorn For This Useful Post: [ View ]
25th June 2014, 12:14 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
24 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Yeah I would love to be able to change the colors. I'm sure it could be done with xposed but I have no clue how to code. If anyone took this up it would be appreciated!
The Following User Says Thank You to mxc42 For This Useful Post: [ View ]
25th June 2014, 04:15 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
118 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
Might be able to come up with something...
26th June 2014, 04:35 AM   |  #5  
devilsdouble's Avatar
Senior Member
Flag Calcutta
Thanks Meter: 168
 
784 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Is there any way to change the active display pulsing time / duration? It's great, but the time difference between the Active display going off and coming back is six seconds for notifications, which is little too much for me.
26th June 2014, 04:36 PM   |  #6  
OP Member
Flag Michigan
Thanks Meter: 25
 
67 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Thanks for you help, let me know if you need anything from me. I'm on an unlocked Verizon running stock system, faux kernal, and TWRP.

Sent from my XT1060 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes