Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Themer for Moto X

OP Globalrebel

24th January 2014, 04:56 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 56
 
519 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
So I LOVE Themer! But, for some odd reason it chooses not to work on our Moto X. I get an error that states the DPI on our device is not compatible with Themer. What's odd is that I was able to get it to work at one point, but it had problems. Anyone else know of a way to fix this?
24th January 2014, 05:59 PM   |  #2  
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 253
 
315 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Globalrebel

So I LOVE Themer! But, for some odd reason it chooses not to work on our Moto X. I get an error that states the DPI on our device is not compatible with Themer. What's odd is that I was able to get it to work at one point, but it had problems. Anyone else know of a way to fix this?

did you resize the nav bar via gravity box or similar? thats what i did and had to revert to 100% to test themer.
The Following User Says Thank You to StephenMilone For This Useful Post: [ View ]
24th January 2014, 07:25 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 70
 
372 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Last time I checked it was working fine. but yeah, a different sized navbar will mess it up, so make sure its stock height.
24th January 2014, 08:11 PM   |  #4  
OP Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 56
 
519 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
Quote:
Originally Posted by StephenMilone

did you resize the nav bar via gravity box or similar? thats what i did and had to revert to 100% to test themer.

I did reseize the NAV bar. I never would have thought of that. Time to switch back
25th January 2014, 01:48 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 93
 
354 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
I wish themer didn't check the DPI. I loved themer on my S4 but I can't stand the default nav bar size on the X to be able to use it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes