Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

WWE Network question

OP madzozs

25th February 2014, 03:57 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 51
 
377 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
So I'm on a Verizon non dev edition moto X running stock 4.4.2. The network got released yesterday and I am unable to stream anything from it. The app crashes every time I try.

I've dealt with the customer support and they transfer me, and I get disconnected.

Anyone have any ideas? Anyone get it working on 4.4.0?
26th February 2014, 03:37 AM   |  #2  
jcjr81's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
146 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
I'm having the same issue with my 2013 Nexus 7. Early yesterday the app was causing my device to reboot, now the app just force closes, so I guess progress is being made.

Sent from my Nexus 7 using XDA Premium 4 mobile app
26th February 2014, 02:25 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 234
 
755 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
I'd say early release jitters. I didn't even see videos on the site. I'd say give it a week to iron out the kinks.

Sent from my XT1058 using XDA Premium 4 mobile app
26th February 2014, 08:58 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 51
 
377 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Thanks to reddit, this is fixed. Turns out it doesn't work with ART. switched back to Dalvik and it's all good.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes