FORUMS

Analysis & Opinion

[XPOSED] Twisty Switch: Customize your Moto X's twist gesture!

121 posts
Thanks Meter: 104
 
By dymmeh, Senior Member on 18th April 2014, 06:18 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
22nd May 2014, 06:54 PM |#41  
Member
Flag Kyle, TX
Thanks Meter: 7
 
More
Do not greenify the regular camera, it will prevent it from working
 
 
25th May 2014, 10:29 PM |#42  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Would there be any possibility of Tasker support in the future? I.E. being able to select more than just apps?
The Following User Says Thank You to sudrien For This Useful Post: [ View ]
13th June 2014, 09:44 PM |#43  
Junior Member
Flag Oxford
Thanks Meter: 0
 
More
twisty switch (thoughts)
Setting to adjust sensitivity of twist. Also would a setting to open multiple apps, say maybe two apps (possibly three, no more than three) cause to much delay or even be worth the time. As in having a 1 twist, 2 twist type of setting, 1 twist opens an app and 2 twist opens a totally different app or even website/browser..
5th July 2014, 08:28 PM |#44  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Sign [FEATURE REQUEST] Switch to previously opened app
It would be great if there could be an option to switch, not to a specific app, but to the previously opened app. This would allow for rapid toggling between two apps you use a lot. Thanks!
19th September 2014, 05:32 AM |#45  
mrwinkle's Avatar
Member
Thanks Meter: 16
 
More
Not working with new moto camera update. Do you mind trying to fix it?

Sent from my XT1080 using XDA Premium 4 mobile app
22nd September 2014, 03:44 AM |#46  
Senior Member
Flag Illinois
Thanks Meter: 144
 
More
Wish this could work on a non moto

Sent from my VS985 4G using Tapatalk
23rd September 2014, 01:48 PM |#47  
OP Senior Member
Thanks Meter: 104
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mrwinkle

Not working with new moto camera update. Do you mind trying to fix it?

Sent from my XT1080 using XDA Premium 4 mobile app

I'm done supporting this. It was a quick test to see if I could get it to work and figured I'd share it.
I don't proguard my code so if anyone wants to decompile it and try to get it working with the new camera go ahead.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes